roli je napisal/a: |
Doma imam že dva meseca DVD od Snow Leoparda pa se mi nikakor ne, da zadeve nadgraditi (trenutno mam Leopard 10.5.8 na malo starejšem iMacu). Sedaj se pa nekako ne morem odločiti ali bi šel na upgrade al reinstall al archive and install. Po pravici povedano se mi ne da ponovno nameščat vseh aplikacij in vsega sranja. Ker sem v preteklosti že naredil eno ogromno napako z Leopardom in sem ga potem rešil z archive and install je že sedaj malo štekajoč (takrat po tistem reševanju sem imel kar velike probleme).
Torej rabim nasvet - ali se splača naredit upgrade ali naj raje ponovno namestim zadevo? Ali lahko na iMacu izvedem remote upgrade? Vem, da obstaja opcija remote install za mac minija in Macbook Air. Ali bo ista zadeva delala za iMaca? In ali se da na ta način sploh izvesti upgrade? |
No.. jaz sem se podobno kot ti odločal... samo da je pri meni trajalo pol leta. Ker imam Minija prvenstveno za HTPC, sem čakal, da na Plexu poštimajo issue z remote-om in v build dodajo strojno pospeševanje x264.
No potem sem se le lotil in sicer clean instal in potem combo update. Moram rečd, da SL precej bolj gladko in hitreje teče kot prej Leopard. Edino, kar pri inštalaciji nisem predvidel je bilo to, da rabiš wired keyboard, ker si z BT nisem mogel kaj dosti pomagat (ali pa jaz ne znam).
Tko da... jaz ti svetujem clean install, go fo it !