wildapple je napisal/a: |
Oblika? Zakaj je bilo treba zadevo pomanjšat? Da bo še slabši pretok zraka? |
Ubistvu se sploh ni tolk pomanjšou, sam nižji je za 2cm, je pa zato širši pa daljši za 3cm
Nov Mini | |||||||
Ubistvu se sploh ni tolk pomanjšou, sam nižji je za 2cm, je pa zato širši pa daljši za 3cm |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() Marsikateri Applov produkt sem kupil, marsikateri pa ne bi kupil niti pijan. ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Prednost je mogoče HDMI, vendar le če podpira 1.4 standard in če spusti nekompresiran večkanalni audio (DTS-HD MA). Če tega ni, je ta priključek le prihranek za adapter. Cena se mi pa zdi res visoka, glede na to kar smo bili vajeni pri Miniju. Po drugi strani pa ... berem kako se jezite 800 EUR za Minija ... a 700 EUR za iPhone ni problem ![]() Jaz pravim, če hočeš, če rabiš .... kupiš, sicer pač ne. Imam doma dva minija, enega še 1.83 za server, drugi je 2.53, 4GB rama, 500GB disk, ki služi kot HTPC. Cena slednjega tudi ni bila prav nizka. To, da lahko enostavno zamenjaš / dogradiš ram je pa ... ma kaj vem, bullshit feature. Tako zadevo itak nabildaš ob nakupu in je. Je pa res, da bi bila za moje pojme cena 800 EUR bolj opravičena, če bi imel v osnovi 4GB rama in 500GB disk. Kaj čmo ... itak, ga bomo "mogli" kupt slej al prej ... je nepogrešljiv multimedijski gadget v dnevni sobi. Za tiste, ki ga ne potrebujejo, jih pa cena, konfiguracija in morebitne Apple-ove napake okoli tega produkta, ne bi smele tangirat! lp, Mitja |
|||||||
![]() |
|||||||
Nimam ne iPhone, ne iPoda. Sem samo Mac uporabnik, to pa je tudi vse. |
|||||||
![]() |
|||||||
+1 ! Poleg tega, se pa da sceno se malo "zbarantat" glede na to, da ce ste studenti, dobiste 10 % popusta in ce poznate koga ki ma firmo, si zrihtaste lahko se bolj popusta.... |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() pri ostalih Apple produktih je, če odmislimo valuto, številka enaka oz. -50, -100 v EU, npr.: MBP 15", 1799$ in 1749€ Air, 1499$ in 1399€ iMac, 1199$ in 1099€ Mini pa 699$ in 799€ ![]() kdo nastavlja te cene? ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
Danes sem malo spremljal debato na enem od nemških forumih, kjer se pravtako ne strinjajo s to cenovno razliko. Veliko uporabnikov je mnenja, da se bo cena iMacov, Mac Projev itn. drastično povečala zaradi slabega dolar-evro pretvornika (evru bo v naslednjih mesecih vrednost še bolj padel) in zaradi Applove politike. Apple namreč želi prodajo svojih izdelkov v Evropi malo zadržati, predvsem da lahko poteši domači (US) trg, ki jim je najbolj pomemben. |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() Apple TV sem pa sam ubodel v San Franciscu lansko leto. Takrat je bil EURo še dokaj močna valuta, končna cena v EUR z vsemi davki pa manj kot 40% tiste slovenske. Tisti, ki apple TV ubode v Sloveniji po tej ceni 400+ EUR, mora bit res norec. ![]() Ta nov Mac Mini ima pa tudi prtegnjeno ceno v Evropi. ![]() No, vsaj pri iPad-u so se vzdržali neke totalne nategancije evropejcev, saj je razlika predvsem davčno carinska, pa še kakih 10 EUR zaokroževanja navzgor. |
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
kak kompaktno in elegantno so sestavljeni računalniki pri apple , res edinstveno |
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
:cmd: |
|||||||
![]() |
|||||||
Sej ti ni treba kupit minija, al pa iPhona, iPada al pa kej druzga. Raje si kupi kakšen HP slate, je par EUR cenejši, al pa še bolje, kakšen kitajski iPed, ta je ful pocen, more bit ful dober. Al pa kakšen Antec HTPC ohišje pa quad xeon not pa GTX turbo zeta grafiko, boš dal za vse skup ene 320 EUR, pa boš mislu da ti helikopter po dnevni leta. Ej ful dobr no. Pa Androida si ubod, je ful pocen, pa vse tko dobr dela. iPhone je res za en kurac, ker je drag in nima slota za SD kartice. Pa Flasha nima, jao. Živimo v kapitalizmu, imaš možnost izbire. Kupi, kar se ti zdi bolje (ceneje ali pa boljše). Apple je očitno dobro zastavil, glede na to, kako je zadnja leta uspešen. Apple dela kar hoče, pa če nam je všeč ali pa ne. Meni je všeč, kar dela Apple. Kupil bom iPhone 4. In moj naslednji računalnik bo spet Apple. Dropbox, syncing documents, music, photos, and video across multiple PCs or MACs has never been so simple.
|
|||||||
![]() |
|||||||
Tudi sam imam ATV, MBP-ja, iMac-a, Mav Mini-ja, iPhona in nekaj iPodov ... in karkoli naslednja računalniška investicija bo spet od Appla ... Zakaj? Ker je tako preprost in preprosto DELA! |
|||||||
![]() |
|||||||
Pa sej Mobitel nam tudi draži storitve, pa vinjete so šle skor 100% gor, pa elektrika se draži, pa bencin da ne govorim, hrana. Živimo v faking kapitalizmu. Prilagodite se al pa pejte štrajkat. Pa ne na Facebook. Ne mi jamrat. Al pa pejte na Papuo Novo Gvinejo v džunglo žvet (pa še tam se najde kakšen bušman z iPadom). Dropbox, syncing documents, music, photos, and video across multiple PCs or MACs has never been so simple. |
|||||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - Strojna oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 Naslednja |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |