Nič ne morem inštalirat!!?? | |||||
Npr. hočem inštalirat nek program.. prenesem .dmg, ga mount-am in notri je .mpkg datoteka... Jo odprem, izberem disk in potem je gumb Install (ki ponavadi prikliče vnos upo. gesla) ko ga pritisnem rata siv za tri sekunde in potem se nič ne zgodi.... nič! To sem probal z več programi in nikjer ne dela. Mislim, da je nekaj z dovoljenji, ker ko grem v system preference in recimo na varnost, kliknem na klučavnico... napiše autenticating... Po tem se ne zgodi nič, in spet piše klick on the lock to make changes... Ko hočem odpirati kriptirane .dmg-je mi napiše Error -60008 (čeprav jih lahko mount-am z terminalom…) Stvari, ki sem jih naredil da bi to rešil: popravil dovoljenja (disk utlity), zap-ov pRAM (sledil navodilom v applovem forumu) pogledal sem okoli in nisem našel rešitve… Prosim pomagajte…. |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Ko bil sem tam sem še pod reset password spodaj pritisnil, da mi resetira dovoljenja v Home mapi... a nič od tega ni pomagalo.... boljši opis problema.... |
|||||
![]() |
|||||
http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=2152493 In brief, "bad" preferences in ~/Library/preferences/ByHost/ can prevent authorization dialog to pop up (in any and all cases, not only during installation). In my case the problem was using a custom keyboard created by Ukulele. The solution is to delete all com.apple.HIToolbox files or possibly all files stored in ~/Library/preferences/ByHost/ and logging out and in again (restarting would not hurt either). Take notice when recreating reset preferences if and when the problem recurs to identify the culprit. " Upam da ti bo kej pomagal. Je pa še en napisu, da je meu ta problem zaradi podvojenih fontov. ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Problem sem rešil preprosto po predlogi z Macuporabnik.si z restavriranjem s Time machine backup-a.... hvala za vso pomč problem je rešen. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |