Pozdravljeni, te teme še nisem nikjer zasledil, če pa je pa se opravičujem in prosim za link do nje. Rad bi si naložo MAC OS, eno izmed novejših verzij. Ampak imam acer extensa 5210, prenosnik, malo sem ga sfriziro, ram, procesor. Disk pa je SATA in že pri namestitvi XP sem imel problem z tem, ker mi diska ni zaznalo, zaradi driverjev ki jih XP ne vključuje. Obstaja program kateri ti v CD od OS vgradi driverje ampak jih nikjer nisem našo.
In evo zdaj imam enak problem z MAC-i, vse lepo pride do inštalacije, jabolko, sprejmem pravila, zatakne pa se pri izbiri particije oziroma diska za namestitev, pokaže mi samo DVD od namestitve, diskov pa ni. Če pa odprem tisto orodje v opravilni vrstici (med namestitvijo MAC OS) mi pokaže obe particiji, ampak so vse možnosti osivele (ne delujejo). Prosim za pomoč!!

Naj pripomnim da moj komp trenutno poganja windows seven in bi rad da bi imel na eni particiji win na eni pa MAC. Upam da bom z vašo pomočjo lahko postal delen uporabnik MAC-a ali pa celo, če me bo navdušil, izbrisal win 7.