kr hackulo.us stran ni delujoča, me zanima kje bi dobil dol aplikacijo AppSync ??
hvala za odgovore!
| hackulo.us | |||||
kr hackulo.us stran ni delujoča, me zanima kje bi dobil dol aplikacijo AppSync ??
hvala za odgovore! |
|||||
V Cydio dodaj source :
cydia.hackulo.us ter dodaj Appsync 3.0 ter potem reboot iphona.. PS aplikacije pol lah celo nameščas tid k iz iPhona z Instalousa |
|||||
Hotel sem povedat da dotične strani ni več na vojo oz. lahko da je samo trenutno ni in če je kje alternativni source kjer bi lahko dol potegnil appsync 3.0?? |
|||||
Meni dela ta trenutek brez problema. Ne vem kaj te muči...
|
|||||
hmm meni tudi sedaj BP. deluje zgleda da urco nazaj ko sem probaval je bil page down! Hvala vseeno! |
|||||
Fantje ne najdem bolj primerne teme za tole moje vprašanje...
Mam iPhone 3G - sw: 3.0 jailbreakan in unlocked Kolega mi je povedal za AppSync 3.0 - ok vse lepo in prav. Si ga bom poinštaliral, dodal "krekane" aplikacije v iTunes, in potem sinhroniziral s iPhonom. Ne vem zakaj, nekako ima slab filing glede tega. 1) Namreč - APPLE bo seveda vidu da te aplikacije nisem kupil ampak jo mam na iPhone-ju. In ni vraga da mi ne bo zaklenil zadeve? 2) Kaj bo potem s posodobitvami. Če recimo inštaliram aplikacijo "Camera 1.0" - preko AppSync - potem pa avtor te aplikacije izda popravek - v1.1, kako bo potem deloval sistem posodobitev? 3) A se je komu zmešalo vse skupaj v iPhonu, ko je inštaliral aplikacije preko AppSync... Hvala za odgovore, Lp mali jabuk |
|||||
Aplikacije se ne sinhornizira z App Store, ko pride nova verzije se tako nebo pojavila kot Update. Moraš potem namestit novo verzijo če bo ta le na voljo na AppSync..etc
|
|||||
Pol pa ni problema... Hvala za odgovor! |
|||||
drugace je pa tu se vedno Installus. Potem ne rabis itunsov...
|
|||||
Installous dela...
Super hvala za pomoč ... |
|||||
Hmmm, noče mi dodat sourcea! cydia.hackulo.us
|
|||||
zakaj ga pa rabis? |
|||||
AppSync for sure
čeprou bom zdej probu preko xsellize dobit patch, ker se mi zdi, da ga oni tut držijo .. |
|||||
www.sinfuliphonerepo.com lp |
|||||
tenk juuuuu
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |