kr hackulo.us stran ni delujoča, me zanima kje bi dobil dol aplikacijo AppSync ??
hvala za odgovore!

| hackulo.us | |||||

kr hackulo.us stran ni delujoča, me zanima kje bi dobil dol aplikacijo AppSync ??

hvala za odgovore!  | 
	|||||

V Cydio dodaj source :

cydia.hackulo.us ter dodaj Appsync 3.0 ter potem reboot iphona.. PS aplikacije pol lah celo nameščas tid k iz iPhona z Instalousa  | 
	|||||

Hotel sem povedat da dotične strani ni več na vojo oz. lahko da je samo trenutno ni in če je kje alternativni source kjer bi lahko dol potegnil appsync 3.0??  | 
	|||||

Meni dela ta trenutek brez problema. Ne vem kaj te muči... 

| 
	|||||

hmm meni tudi sedaj BP. deluje zgleda da urco nazaj ko sem probaval je bil page down! Hvala vseeno!  | 
	|||||

Fantje ne najdem bolj primerne teme za tole moje vprašanje... 

Mam iPhone 3G - sw: 3.0 jailbreakan in unlocked Kolega mi je povedal za AppSync 3.0 - ok vse lepo in prav. Si ga bom poinštaliral, dodal "krekane" aplikacije v iTunes, in potem sinhroniziral s iPhonom. Ne vem zakaj, nekako ima slab filing glede tega. 1) Namreč - APPLE bo seveda vidu da te aplikacije nisem kupil ampak jo mam na iPhone-ju. In ni vraga da mi ne bo zaklenil zadeve? 2) Kaj bo potem s posodobitvami. Če recimo inštaliram aplikacijo "Camera 1.0" - preko AppSync - potem pa avtor te aplikacije izda popravek - v1.1, kako bo potem deloval sistem posodobitev? 3) A se je komu zmešalo vse skupaj v iPhonu, ko je inštaliral aplikacije preko AppSync... Hvala za odgovore, Lp mali jabuk  | 
	|||||

Aplikacije se ne sinhornizira z App Store, ko pride nova verzije se tako nebo pojavila kot Update. Moraš potem namestit novo verzijo če bo ta le na voljo na AppSync..etc 

| 
	|||||

Pol pa ni problema... Hvala za odgovor!  | 
	|||||

drugace je pa tu se vedno Installus. Potem ne rabis itunsov... 

| 
	|||||

Installous  dela...

Super hvala za pomoč ...  | 
	|||||

Hmmm, noče mi dodat sourcea! cydia.hackulo.us   

| 
	|||||

zakaj ga pa rabis?  | 
	|||||

AppSync for sure   

čeprou bom zdej probu preko xsellize dobit patch, ker se mi zdi, da ga oni tut držijo ..  | 
	|||||

www.sinfuliphonerepo.com lp  | 
	|||||

tenk juuuuu 

| 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |