Težave pri ponovnem nameščanju aplikacij | |||
Kaj sedaj? Kakšen "hakerski" trik bi zelo prav prišel. Pa še ena težava: Ob zagonu Cydie mi javi, da jo moram nadgraditi na verzijo 1.1, ter ponuja 4 spremembe (Base structure, Core utilities, Cydia Instaler, pcre). Vendar ko sem nazadnje naredil update "essential", se je telefon nehal odzivati in je bil res klinično mrtev. Tako da sedaj res ne vem, katero spremembo lahko nadgradim in pri kateri bo telefon zaspal!? Res se mi ne ljubi vsega odklepa početi še enkrat. Je ta težava morda povezana s prvo težavo in prenosom aplikacij? _________________ iMac 24", 6Gb, OS El Captain, iMac 27 Sierra 16Gb, iMac 27, 3.7, 64Gb Monterey, iPhone 3G Iphone 5., iPhone 6+, iPad 1, iPad 4, iPad 9, iPhone 12 Daj kolikor vzameš in vse bo dobro! |
|||
![]() |
|||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Zal bo res pocasi cas za menjavo iphonea - ze zaradi iOS 💪 _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||
![]() |
|||
Ja nič, grem v lov za 4S. Ker pa ne bi rad imel JB, bo kar problem najti črnega, odklenjenega, neomadeževanega, s Siri v kopalkah, za 100 Eur ![]() Razmišljam pa, da je to eden izmed finančnih trikov Appla, da te prav prisilijo, da vsake 3-5 let kupiš nov telefon? _________________ iMac 24", 6Gb, OS El Captain, iMac 27 Sierra 16Gb, iMac 27, 3.7, 64Gb Monterey, iPhone 3G Iphone 5., iPhone 6+, iPad 1, iPad 4, iPad 9, iPhone 12 Daj kolikor vzameš in vse bo dobro! |
|||
![]() |
|||
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||
![]() |
|||
ali je možno na iphone 3g naložiti ios 4.3? gledal sem že bo formu a nenajdem. |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
_________________ |
|||
![]() |
![]() |
![]() |