Še vedno vztrajam pri iPhonu 3G, ki mi kar noče "umreti", tako da nimam razloga po menjavi. Imam pa težavo. Odkar sem ga s pomočjo člana "Pucko" spet spravil k življenju imam sedaj 4.2.1 ter 5.13.04 ter JB. Težava pa je v tem, da ne morem instalirat aplikacij, ki so bile že nameščene na ta telefon z istim OS ter BB. Store javlja da potrebujem OS 4.3, ali OS 5, skratka, aplikacije v iTunsih in Backup-u sedaj samo gledam, ker ne grejo naložit.
Kaj sedaj? Kakšen "hakerski" trik bi zelo prav prišel.
Pa še ena težava: Ob zagonu Cydie mi javi, da jo moram nadgraditi na verzijo 1.1, ter ponuja 4 spremembe (Base structure, Core utilities, Cydia Instaler, pcre). Vendar ko sem nazadnje naredil update "essential", se je telefon nehal odzivati in je bil res klinično mrtev. Tako da sedaj res ne vem, katero spremembo lahko nadgradim in pri kateri bo telefon zaspal!? Res se mi ne ljubi vsega odklepa početi še enkrat. Je ta težava morda povezana s prvo težavo in prenosom aplikacij?

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si
Kontakt
Na vrh strani