Obračam se na vas genije če ima kdo slučajno kakšno idejo... Na kratko...v začetkuku leta parim iPhone 3g in BMW-jevo bluetooth originalno avtoinšalacijo. Sam slišim sogovornika vrhunsko a sogovornik jamra, da me sliši v valovih, skratka, da mi oceno 3 (1-10). Zapodim se na tuje forume in nekje ujamem, da je potrebno izklopit wifi in potem stvar deluje. Bingo, dobim oceno 9/10 od istega sogovornika!! A lej ga zlomka, nainštaliram FW 2.2.1 in se stvar ponovi. Grem zopet na forume, kjer se ljudje množično pritožujejo nad bluetoothom pri čemer nekateri trdijo, da se jim je z FW 2.2 situacija popravila, a čez čas sama od sebe zopet vrnila, pri 2.1. je bil menda problem konstanten. Sam sicer ne vem ali spadam v to spontano vrnitev težav ali pa so problemi posledica update-a na 2.2.1..
Seveda ne pričakujem, da se vi zapodite na net namesto mene naprej iskati rešitev, vidim pa da nekateri poznate iPhone v samo drobovje in vas sprašujem odkod izvira nonstop težava z BT, ali je to popravljivo...in zakaj je Apple toliko aroganten da tega v pol leta ne popravi..
Hvala!

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si
 Kontakt
 Na vrh strani