Jabuk
Bluetooth
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 03.02.2009 15:45:11
Bluetooth
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Obračam se na vas genije če ima kdo slučajno kakšno idejo... Na kratko...v začetkuku leta parim iPhone 3g in BMW-jevo bluetooth originalno avtoinšalacijo. Sam slišim sogovornika vrhunsko a sogovornik jamra, da me sliši v valovih, skratka, da mi oceno 3 (1-10). Zapodim se na tuje forume in nekje ujamem, da je potrebno izklopit wifi in potem stvar deluje. Bingo, dobim oceno 9/10 od istega sogovornika!! A lej ga zlomka, nainštaliram FW 2.2.1 in se stvar ponovi. Grem zopet na forume, kjer se ljudje množično pritožujejo nad bluetoothom pri čemer nekateri trdijo, da se jim je z FW 2.2 situacija popravila, a čez čas sama od sebe zopet vrnila, pri 2.1. je bil menda problem konstanten. Sam sicer ne vem ali spadam v to spontano vrnitev težav ali pa so problemi posledica update-a na 2.2.1..

Seveda ne pričakujem, da se vi zapodite na net namesto mene naprej iskati rešitev, vidim pa da nekateri poznate iPhone v samo drobovje in vas sprašujem odkod izvira nonstop težava z BT, ali je to popravljivo...in zakaj je Apple toliko aroganten da tega v pol leta ne popravi..

Hvala!
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: *HeAvEn*
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #2   Objavljeno 11.07.2009 12:52:32
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Bom kar v tej temi...moja težava pa je, da se iPhone 3G sploh ne poveže z BMW avtoinštalacijo. Zaznata se in očitno nekaj komunicirata med sabo, ker se da vpisat PIN pa vse, ampak potem pa se ne zgodi nič več Sad Postopek traja in traja, na koncu pa se prekine.

Včeraj sem poskusila z Nokio 8800 Scirocco in je šlo brez problemov. Z Noiko se da klicat, super se sliši pa vse, z iPhone pa nikakor. Kot, da manjka samo en korak, da bi se dejansko dalo klicat itd.

Ali mi lahko kdo pomaga? Vnaprej hvala!
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani