pozdravljeni, preden me napadete z vseh strani zaradi odpiranja nove teme, bi rad da preberete to...sem kar nov okoli vse te iphone stvari...skratka prijateljica me je prosila ce bi lahko kako ji uredil iphone...po pomoti je namred izbrisala vse smsje...bral sem da se ob vsakem priklopu na itunse naredi backup vsega na telefonu...od izbrisa pa telefona se ni priklopila na itunse tako da bi moral nekje se bit tisti back up...in sedaj me zanima ce bi dal telefon skozi recover ali bi se ta nazaj zaklenil...uporablja ga namrec pri simobilu in ima fw version 2.2.1 5H11 modem fw pa je 2.30.03. njen telefon je seveda jailbreakan...in je taksne tudi kupila ze...rabljenega seveda...nasel sem ze vrsto tem o smsjih vendar nikjer nisem nasel kaj se dejansko zgodi ce dam iphone v recovery ga moram potem ponovno jailbreakat? ...in pol seveda vse nazaj uredit da bo pravilno prikazovalo stevilke...prosim samo za kaksen preprost namig o tem kako stvar urediti...hvala in ali obstaja kak popolnoma preprost nacin da bi samo preprosto uploadal tist backup file?
Le pozdrav!!