Jabuk
recover smsjev
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 02.07.2009 23:54:40
recover smsjev
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
pozdravljeni, preden me napadete z vseh strani zaradi odpiranja nove teme, bi rad da preberete to...sem kar nov okoli vse te iphone stvari...skratka prijateljica me je prosila ce bi lahko kako ji uredil iphone...po pomoti je namred izbrisala vse smsje...bral sem da se ob vsakem priklopu na itunse naredi backup vsega na telefonu...od izbrisa pa telefona se ni priklopila na itunse tako da bi moral nekje se bit tisti back up...in sedaj me zanima ce bi dal telefon skozi recover ali bi se ta nazaj zaklenil...uporablja ga namrec pri simobilu in ima fw version 2.2.1 5H11 modem fw pa je 2.30.03. njen telefon je seveda jailbreakan...in je taksne tudi kupila ze...rabljenega seveda...nasel sem ze vrsto tem o smsjih vendar nikjer nisem nasel kaj se dejansko zgodi ce dam iphone v recovery ga moram potem ponovno jailbreakat? ...in pol seveda vse nazaj uredit da bo pravilno prikazovalo stevilke...prosim samo za kaksen preprost namig o tem kako stvar urediti...hvala in ali obstaja kak popolnoma preprost nacin da bi samo preprosto uploadal tist backup file?

Le pozdrav!!
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Ljubljana
Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 03.07.2009 00:02:22
Restoraš z ustreznim 2.2.1 firmware-om in po restoru izbereš opcijo Restore from backup in SMSi bodo povrnjeni, prav tako vse nastavitve. Seveda pa ga moraš po tem še jailbreakat, žal Smile
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 03.07.2009 00:04:47
aha...bom probal jutri to...ta pravile izpis nasih telefonskih pa ostane in vse ne?

najlepsa hvala za odgovor!!
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Ljubljana
Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 03.07.2009 00:22:48
Ne, vse kar je naloženo iz Cydie bo morala naložiti po Jailbreaku še enkrat. Se pravi pravilen prikaz klicočega, winterboard itd.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #5   Objavljeno 03.07.2009 07:36:08
neo987 je napisal/a:
aha...bom probal jutri to...ta pravile izpis nasih telefonskih pa ostane in vse ne?

Če se bo zaklenil je odvisno od telefona. Na forumu najdeš iPhone navodila, med temi najpogostejša vprašanja, tam pa link do strani, kjer po modelu telefona (napisan na zadnji strani telefona) preveriš, če je telefon tovarniško zaklenjen ali ne.
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Prispevek: #6   Objavljeno 03.07.2009 22:54:19
rahlo ne razumem...nasel sem samo support stran od appla
http://support.apple.com/kb/HT1937
ampak ne razumem kako naj it stevilke modela razberem drzavo...
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #7   Objavljeno 04.07.2009 09:12:04
MitjaP je napisal/a:
neo987 je napisal/a:

Če se bo zaklenil je odvisno od telefona. Na forumu najdeš iPhone navodila, med temi najpogostejša vprašanja, tam pa link do strani, kjer po modelu telefona (napisan na zadnji strani telefona) preveriš, če je telefon tovarniško zaklenjen ali ne.

Podatek o stevilki modela so odstranili iz tiste strani ze pred casom (se pred izidom 3GS) ...

Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani