kr nečem sam delat (preveč dolgcajtno)
delal bom v C/C++ jeziku.
v C++ mi je že kr vlko stvari ratalo, samo OS-a še nisem nikoli naredil in je nekaj novega.
kr povejte če ste in
rabim malo družbe
| OS v C/C++ | |||||||
a se bi komu dalo z mano naret en OS?
kr nečem sam delat (preveč dolgcajtno) delal bom v C/C++ jeziku. v C++ mi je že kr vlko stvari ratalo, samo OS-a še nisem nikoli naredil in je nekaj novega. kr povejte če ste in rabim malo družbe |
|||||||
Čuj pa kaj ti nisi zadovoljen z OS X, da še hočeš svoj OS napisat?
|
|||||||
za zabavo hehe, moj novi moto : "I wanna make windows look even worse" nimam bolšega za delat a ti si za? |
|||||||
Kaj pa si ze naredil v c/c++ ? kaksen primer? |
|||||||
nebi te rajši napisal program z eno mapo ko bi se tista mapa vsakie pol ure pomnožila (velikost al pa da bi se naredle podmape) za potenco 2 (pol pa bi ti tista mapa zasedla disk)
|
|||||||
pa kake brezvezne programe... bolj ali manj neuporabne in sem takoj zbrisal in se lotil novega |
|||||||
OS je izredno kompleksna zadeva... in delati novega (od jedra navzgor vse iz ničle) je nesmiselno, razen parih izjem:
1.) To delaš v izobraževalne namene. 2.) Imaš specifično platformo, za katero ne pride noben obstoječ OS v poštev. Če imaš res preveč časa, ti priporočam, da poskušaš kak obstoječ open source OS spraviti tja, kamor pač želiš. Iz čiste nule ti pa odsvetujem... |
|||||||
Hehe...ne nisem. Kot prvo me tak projekt ne veseli kot drugo pa še me čaka par vaj za faks. Drugače pa ja, OS je kompleksna stvar. Če maš res full veselje programirat lahko probaš napisat program v c/c++. Navodila ti pa pošiljam po ZS, ker so iz enih vaj s faksa. |
|||||||
|
|||||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |