kr nečem sam delat (preveč dolgcajtno)
delal bom v C/C++ jeziku.
v C++ mi je že kr vlko stvari ratalo, samo OS-a še nisem nikoli naredil in je nekaj novega.
kr povejte če ste in

rabim malo družbe
OS v C/C++ | |||||||
kr nečem sam delat (preveč dolgcajtno) delal bom v C/C++ jeziku. v C++ mi je že kr vlko stvari ratalo, samo OS-a še nisem nikoli naredil in je nekaj novega. kr povejte če ste in ![]() rabim malo družbe |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
za zabavo hehe, moj novi moto : "I wanna make windows look even worse" nimam bolšega za delat a ti si za? ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
Kaj pa si ze naredil v c/c++ ? kaksen primer? |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
pa kake brezvezne programe... bolj ali manj neuporabne in sem takoj zbrisal in se lotil novega ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
1.) To delaš v izobraževalne namene. 2.) Imaš specifično platformo, za katero ne pride noben obstoječ OS v poštev. Če imaš res preveč časa, ti priporočam, da poskušaš kak obstoječ open source OS spraviti tja, kamor pač želiš. Iz čiste nule ti pa odsvetujem... |
|||||||
![]() |
|||||||
Hehe...ne nisem. Kot prvo me tak projekt ne veseli kot drugo pa še me čaka par vaj za faks. Drugače pa ja, OS je kompleksna stvar. Če maš res full veselje programirat lahko probaš napisat program v c/c++. Navodila ti pa pošiljam po ZS, ker so iz enih vaj s faksa. |
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |