Res hvala za vse informacije.
lp
| Problemi pri vidnosti brezžične miške | |||
Čaw, mam en problemček. Nabavu sm si brezžično miško Logitech vx nano za svojega prenosnika (MB 13"). Ko sm usb konektor utaknu notr je miška brez kakrkolišnega pomisleka takoj začela delat. Ko pa sm jo hotel na System preferences - bluetooth - set up new devices; še dodatno prilagoditi (tko da bi mi kazalo koliko ima baterije, ipd.), pa mi ne najde miške. Tam mi še dodatno napiše da naj miško naredim vidno, amapk res nevem kako????!? Ker mi resno ni jasn, glede na to da miška dela, kako potem da je ne zazna??
Res hvala za vse informacije. lp |
|||
vx nano ja ni na bluetooth al se motim?
ker ima usb vmesnik pa je le ta preko IR narejen zato niti ne pride v poštev ta bluetooth nastavitev pri tebi.,.. naj me kdo popravi če sem se zmotu |
|||
VX nano ni bouetooth ali IR miška...
Potrebno bo namestiti priložene gonilnike oz. software in predpostavljam, da bo potem možno brez problema urejati miškine nastavitve. |
|||
VX ni BT, torej nima smisla brskat po BT nastavitvah v preferencah. Poglej pod Keyboard&Mouse, ker za tvojega MB je to čisto navadna USB miš (ker je na USB tudi priklopljena). Kaj je od USB do miši, ali je to kabel ali wireless, tvojega MB ne zanima.
Poleg tega: naloži priložen SW, v preferencah se ti bo pojavil Logitech Control center in lahko stvari nastavljaš tam.
Click for full size - Uploaded with plasq's Skitch @scorpz: USB in IR nimata nič skupnega. Ta miš je pač wireless (radijska), sprejemnik je priklopljen na USB - za računalnik je to čisto običajna USB miš. To je vsa umetnost. |
|||
ja, res je napačne nastavitve sm gledov. Sem odpru logitech support in si vse nastavil. Res hvala, ker bi sam sigurno še kšn dan gruntov zakva za vraga ne vidi miške ;P
hvala! Aja, še en uprašanje glede na tole miško, a je možno da bi imel indikator stanja miškine baterije, kot je npr. indikator za polnost prenosnika? A je to možno al se že mal preveč preseravam? lp |
|||
Hmmm ...
Tega pa ne vem. Jaz imam V450 (BT miška od Logitecha), pa mi takrat, ko jo prižgem oz jo prepozna (ko pridem v službo) narše indikator baterije. In sveda v preferencah lahko v zavihku Bluetooth pogledam. Za brezžično pa ne vem ... A v Logitechovem ti ne pokaže? |
|||
Če pogledam v Logitech support mi pokaže polnost baterije in celo koliko dni bo še zdržala. Sam sm upov da bi si lahko dal indikator gor zraven indikatorja baterije pri prenosniku. Tako da mi nebi bilo treba gledat skozi programček ampak bi imel že na zaslonu.
Sej usen hvala, si full pomagov CAW |
|||
Pol je bolš kupt MX Revolution k ma indikator na miški pa ne rabš software-ja za to.
|
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |