Res hvala za vse informacije.
lp
Problemi pri vidnosti brezžične miške | |||
![]() Res hvala za vse informacije. lp |
|||
![]() |
|||
ker ima usb vmesnik pa je le ta preko IR narejen zato niti ne pride v poštev ta bluetooth nastavitev pri tebi.,.. naj me kdo popravi če sem se zmotu ![]() |
|||
![]() |
|||
Potrebno bo namestiti priložene gonilnike oz. software in predpostavljam, da bo potem možno brez problema urejati miškine nastavitve. |
|||
![]() |
|||
Poleg tega: naloži priložen SW, v preferencah se ti bo pojavil Logitech Control center in lahko stvari nastavljaš tam. ![]() Click for full size - Uploaded with plasq's Skitch @scorpz: USB in IR nimata nič skupnega. Ta miš je pač wireless (radijska), sprejemnik je priklopljen na USB - za računalnik je to čisto običajna USB miš. To je vsa umetnost. |
|||
![]() |
|||
hvala! Aja, še en uprašanje glede na tole miško, a je možno da bi imel indikator stanja miškine baterije, kot je npr. indikator za polnost prenosnika? A je to možno al se že mal preveč preseravam? lp |
|||
![]() |
|||
Tega pa ne vem. Jaz imam V450 (BT miška od Logitecha), pa mi takrat, ko jo prižgem oz jo prepozna (ko pridem v službo) narše indikator baterije. In sveda v preferencah lahko v zavihku Bluetooth pogledam. Za brezžično pa ne vem ... A v Logitechovem ti ne pokaže? |
|||
![]() |
|||
Sej usen hvala, si full pomagov CAW |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |