Težave pri Restore-u iPhone 2G | |||||
Po dolgem preklinjanju in veliki jezi sem se odločil, da ga pač še enkrat Restore-am. In tukaj se pojavi težava. Kakorkoli in kjerkoli ga hočem Restore-at, se vedno pojavi znani 1600 Error! Restore-al sem ga na računalniku, katerem sem ga tudi 1 spravil na 2.1 (MAC OS X 10.5.4), pa preko Windows-ev (z Custom Firmware-om kateri je bil takrat naret na MAC-u), pa preko prenosnika, na katerem imam naložena tudi oba OS-a (MAC in Win XP) - ampak vedno isti Error???? Nazadnje sem ga poskusil nadgraditi tudi na Firmware verzijo 2.0.2 - neuspešno - error (ni isti ampak je pa prisoten). Poskusil sem z verzijo 7.7 iTunes, 8.0.0.35 ter tudi 8.0.1 (zadnja) - vedno enak Error!!! Prosim za pomoč in hvala v naprej! |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Na žalost ne gre, ker sem vmes poizkusil z originalnim updatom (Apple), da vidim, če se ga sploh da restorat/Update-at in zdaj imam zaklenjenega ![]() Samo tudi prej ga ne bi mogel, ker ga je restartalo in mislim da ga tudi ni pravilno prikazalo v iTunes-ih ![]() Še kakšna ideja? ![]() |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Ok, končnooo mi je uspelo uredit vse kupaj in imam spet 2.1 Firmware na iPhone-u. Na žalost ni potekalo gladko. QuickPwn je šel ok gor, ko pa sem v Windows-ih hotel Restorat, pa nikakor ni šlo (iPhone se ni Restoral, ampak je spet javljal napako - je pa celo obstal v DFU načinu in ni hotel ven iz njega). Poskušal sem Restore-ati na vse možne verzije, ampak zastonj - tudi na osnovno (ne Custom) ni šlo. Potem pa sem iz obupa štartal spet MAC os, kjer sem imel iTunes-e verzijo 7.7. Čeprav sem hotel najprej še enkrat QuickPwn-at (nisem pa vedel, če bom sploh lahko, ker je bil iPhone v DFU načinu), sem se odločil, da poizkusim še v iTunes-ih Restore-at še enkrat. Na original verzijo ni šlo, potem pa sem še nekajkrat reštartal iPhone in poskusil sam spravit v pravilen DFU način (ne tisti kateri se mi je prikazoval priklop na iTunes na zaslonu). Čeprav je obstal iPhone v čudnem stanju, sem ga vseeno poskušal Restore-at s Custom 2.1 Firmware-om - ne vem po kakšnem čudežu, ampak tokrat je stvar delovala. Tole vse skupaj je bilo zeloooo čudno!!! Pa naj povem, da sem že velikokrat Restoral iPhone v vseh možnih Firmware-ih in nisem imel niti približno takih težav - tudi vsem friendom vedno jaz urejam tole, pa se je samo enkrat malo zataknilo, ampak nič v primerjavi s tem danes. No kakorkoli, hvala ti za pomoč Jest - samo da je uspelo spravit telefon spet v uporabno stanje!!! Zdaj pa pridno spet vse skupaj nalagat ![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Fino, da si rešil težave in vesel sem, da vemo, kaj bi jih lahko povzročalo. Kar pa me bega je to, da sem jaz Restoral iPhone z 2 različnima računalnikoma (eden PC in drugi prenosni računalnik). Pri PC-ju, bi še šlo tole z drugimi USB napravami skozi (torej, da bi držala tale ugotovitev). Težava se pojavi pri prenosniku, kjer nisem imel ničesar priklopljenega (nobene druge USB naprave) in tudi tam imam nameščena oba operacijska sistema (MAC OS X 10.5.4 in Windows XP Pro), pa se je vseeno pojavljala enaka napaka ![]() Je pa vredno pri takih težavah v bodoče poskusiti to, kar si tudi ti naredil, z namigi Jest-a ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Nevem... jaz sem mu poslal samo link ![]() Probaj se reinstalirat iTune... in uporabi drug USB port... ali pa drug racunalnik, ce imas moznost... http://discussions.apple.com/thread.jspa?messageID=7987549 |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |