Imam težavo z iPhone-om 2G. Le ta mi je brezhibno deloval na vseh verzijah Firmware-a : 1.1.4, 2.0, 2.0.1, 2.0.2 ter 2.1. Težava se je pojavila danes, ko sem gledal eno novo aplikacijo (ne spomnem se imena) na Installerju in ne vem po kakšnem naključju, ko sem dal na More info (al kaj je že tam spodaj, na desni strani tista mala ikonica i), se je aplikacija yačela sama nameščati in se namestila. Nisem se kaj dosti sekiral in malo pregledoval še ostale stvari v Installerju. Ko pa sem zapustil Installer, se je na telefonu pojavil črn zaslon in se v sredini vrtel tisti znani krogec, ko se pač resprenga springboard. Nekaj časa sem čakal (beri 1 ali 2 min), nato pa se odločil za najslabše ter resetiral iPhone (tipka Off + spodnja okrogla). Po tem, se iPhone ne pobere več nazaj - pokaže se Apple logo in se nalaga, potem pa se po dolgo časa spet nahitro resetira in ponavlja zadeva (če je priključen na comp, se sliši, ko ga comp zazna, potem pa se spet resetira).
Po dolgem preklinjanju in veliki jezi sem se odločil, da ga pač še enkrat Restore-am. In tukaj se pojavi težava. Kakorkoli in kjerkoli ga hočem Restore-at, se vedno pojavi znani 1600 Error!
Restore-al sem ga na računalniku, katerem sem ga tudi 1 spravil na 2.1 (MAC OS X 10.5.4), pa preko Windows-ev (z Custom Firmware-om kateri je bil takrat naret na MAC-u), pa preko prenosnika, na katerem imam naložena tudi oba OS-a (MAC in Win XP) - ampak vedno isti Error????
Nazadnje sem ga poskusil nadgraditi tudi na Firmware verzijo 2.0.2 - neuspešno - error (ni isti ampak je pa prisoten). Poskusil sem z verzijo 7.7 iTunes, 8.0.0.35 ter tudi 8.0.1 (zadnja) - vedno enak Error!!!
Prosim za pomoč in hvala v naprej!

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si
Kontakt
Na vrh strani