dragi moji jabukovci tega komada zal ne boste mogli dobit. insiderska informacija iz publicisa je ta, da je pesem napisana posebej za spot, napisal joj je severin brat gal (gal gjurin- gal in galeristi) in je zaenkrat dolga samo minutko
malce offtopic, pa vseeno v podobnih vodah... kontaktirati bi moral hrvaško skupino Jinx ( don't ask : ) oz. njihovega člana - Gordan Muratović oz. Coco Mosquito.
Nikjer ne najdem nobenih kontaktnih podatkov ( tudi za Jinx ne ), imam sicer njegov star mail, vendar ne dela več ( mail dobim bouncan nazaj ). Tako da če bi kdo vedel kako pristopiti do njih bi bil izjemno hvaležen.
malce offtopic, pa vseeno v podobnih vodah... kontaktirati bi moral hrvaško skupino Jinx ( don't ask : ) oz. njihovega člana - Gordan Muratović oz. Coco Mosquito.
Nikjer ne najdem nobenih kontaktnih podatkov ( tudi za Jinx ne ), imam sicer njegov star mail, vendar ne dela več ( mail dobim bouncan nazaj ). Tako da če bi kdo vedel kako pristopiti do njih bi bil izjemno hvaležen.
ce nikjer ne najdes direkten kontakt, ti svetujem da kontaktiraš založniško hišo. jinxi so pri aquarius records (http://www.aquarius-records.com/izvodjaci-opsirnije.php?pID=1), tam poglej pod kontakt pa pokliči in jim povej da ti dajo številko.