| Ima kdo tale komad? | |||||

Mislim, da je izvajalka Severa Gjurin. Išče se. Lepo prosim. Je pa zelo svež (kaki insiderji z mobitela)?  | 
	|||||

Tudi jaz ga že iščem odkar je reklama na tv-ju

lp  | 
	|||||

mislim da je publicis naredu tole, tak da pisite publicisu  

lp,M  | 
	|||||

sem poslal mejl enmu kolegu z publicisa, drzte pesti da jo ima. lp, M  | 
	|||||

Holding.... holding... holding...  

Hvala za pomoč že vnaprej  | 
	|||||

Tut jst poslal mail na tole stran --> http://www.olivija.org/

edit: in evo reklame v istem momentu na TVju  | 
	|||||

kaj se je ne da kupit preko spleta ali kakšne trgovine? 

| 
	|||||

Pa sej je fora u temu, da poznamo izvajalca, a ne naslova komada   

| 
	|||||

ma ja sej pol ni problem piši na mobitel ti bojo že pomagal ali pa poglej katera hiša dela reklame mobitelu in poglej njihov sajt 

| 
	|||||

Mislim, da je ni nikjer za dobit.  | 
	|||||

smo že na tem. lp, M  | 
	|||||

Bom si malo sposodil temo  

Če se da komu,mi ga lahko uploada semkaj.  | 
	|||||

dragi moji jabukovci tega komada zal ne boste mogli dobit. insiderska informacija iz publicisa je ta, da je pesem napisana posebej za spot, napisal joj je severin brat gal (gal gjurin- gal in galeristi) in je zaenkrat dolga samo minutko  

lp, M P.S. mitjaP ne bit zalosten, ga bodo ze dokoncali...  | 
	|||||

malce offtopic, pa vseeno v podobnih vodah... kontaktirati bi moral hrvaško skupino Jinx ( don't ask : ) oz. njihovega člana - Gordan Muratović oz. Coco Mosquito.

Nikjer ne najdem nobenih kontaktnih podatkov ( tudi za Jinx ne ), imam sicer njegov star mail, vendar ne dela več ( mail dobim bouncan nazaj ). Tako da če bi kdo vedel kako pristopiti do njih bi bil izjemno hvaležen.  | 
	|||||

ce nikjer ne najdes direkten kontakt, ti svetujem da kontaktiraš založniško hišo. jinxi so pri aquarius records (http://www.aquarius-records.com/izvodjaci-opsirnije.php?pID=1), tam poglej pod kontakt pa pokliči in jim povej da ti dajo številko. lp, M  | 
	|||||

Niso več pri Aquarius, ampak pri Dallas Records. Ima kdo od Dallas kontakte? Njihova stran je "v pripravi" in itak nobenega kontaktnega podatka gor. 

| 
	|||||

kontakti za dallas:

Dallas D.O.O. Mirje 12 1000 Ljubljana TEL: 01/ 200 76 60 FAX: 01/ 200 76 69 e-mail: dallas@dallas.si lp, M UPDATE: 2007 album so jinxi izdali še pri aquariusu  | 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |