Jabuk
Iphone 3G ali novi Ipod Touch
Odločil bi se za nakup?
Iphone 3G 8GB
74%
 74%  [ 23 ]
novi Ipod TOUCH 16GB
25%
 25%  [ 8 ]
Skupaj glasov : 31
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 16.09.2008 18:21:02
Iphone 3G ali novi Ipod Touch
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Zanimajo me vaša mnenja in argumenti za nakup iphone 3G ali pa novega ipoda touch... ( eno ali drugo )
vendar ne kot ce hoces telefonirat si kupi 3G...

Hvala!!
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Kraj: iMB
Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 16.09.2008 18:34:55
Pri iPhoneu imas mikrofon ze vgrajen (uporabno pri VoIP telefoniji), prav tako je boljsi njegov zvocnik. S tem, ko je telefon imas vsepovsod internet. Vgrajen ima tudi GPS, ceprav je to bolj na rudimentarnem levelu. Vprašaj se, če ti je to vredno toliko več denarja.

Če telefona ne rabiš in bi morda raje imel 32 gb prostora kupi ipod in boš srecen prav tako.
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: radomlje
Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 16.09.2008 18:40:25
Re: Iphone 3G ali novi Ipod Touch
nathan221 je napisal/a:
Zanimajo me vaša mnenja in argumenti za nakup iphone 3G ali pa novega ipoda touch... ( eno ali drugo )
vendar ne kot ce hoces telefonirat si kupi 3G...

Hvala!!

A sam ne veš za kaj boš rabil? Kakšni argumenti - kupiš kar rabiš! Mislim da si si sam odgovoril - če potrebuješ telefon kupi iPhone.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #4   Objavljeno 16.09.2008 18:45:27
mau mi je čudna primerjava ker je razlika v ceni kar velika nebi rekel za par evrov gor al pa dol da se nebi mogu odločt tako da zgleda da ti cena ni ovira in potemtakem se bolj splača iphone
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #5   Objavljeno 16.09.2008 18:49:58
Tudi sam se odločam med phonom in podom. iPhone 2G sem že imel in sem si rekel da bom jeseni kupil 3G. Sedaj pa nisem več tako prepričan..

500€+ se mi zdi kar veliko, glede na to da sem zadnji iPhone 2G kupil za 250€ (res je da ponavadi zvrtam najnižje možne cene). 3G pa po moje še ni tako razširjen, zato je cena 500-550€ kar standardna.

Če bi bila razlika v ceni manjša bi gotovo vzel 3G, tako pa se bolj nagibam k lepem 2G ali iTouch-u. Če ga (poda) jailbrejkaš in namestiš kar rabiš je gor praktično vse, če si v wi-fi zoni pa sploh. Glede na to da ni telefona in s tem prenosa podatkov bi morala baterija dlje držat? Smile

Bomo vidl oktobra kaj bo..
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: Ig
Ni navedeno

Prispevek: #6   Objavljeno 16.09.2008 19:03:45
Glasujem za iPod touch.

Zakaj? Baterija veliko dlje časa zdrži, WIFI je itak že skor posod, tako da ni panike da nebi moral na internet. Kar se tiče pa telefonije imaš pa verjetno itak telefon.
Plus tega imajo novi touchi tudi možnost priklopa mikrofona tako kot nanoti.
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: SG-LJ
Ni navedeno

Prispevek: #7   Objavljeno 16.09.2008 20:51:14
jaz sem za ipod touch.

ker veliko uporabljam telefon (privat in sluzbeno) rabim zanesljiv telefon, z dolgo zivljenjsko dobo baterije in odlicnim signalom. Mislim da iphone 3g še ni na tem nivoju, je bolj kot igracka/telefon kot pa pravi telefon.

ipod touch pa je za predvajanje glasbe in videa najboljse na trgu, ima wlan in vse ostale prednosti iphona razen telefona in gps-a. razlika v ceni pa je ca.300 eur, za tak denar pa dobiš že orng nokio, ki ti bo 100x bolje sluzila kot iphone. torej raje nokia + touch, kot iphone.

lp, M
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani