Iphone 3G ali novi Ipod Touch | ||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||
vendar ne kot ce hoces telefonirat si kupi 3G... Hvala!! |
||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||
Če telefona ne rabiš in bi morda raje imel 32 gb prostora kupi ipod in boš srecen prav tako. |
||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||
A sam ne veš za kaj boš rabil? Kakšni argumenti - kupiš kar rabiš! Mislim da si si sam odgovoril - če potrebuješ telefon kupi iPhone. |
||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||
500€+ se mi zdi kar veliko, glede na to da sem zadnji iPhone 2G kupil za 250€ (res je da ponavadi zvrtam najnižje možne cene). 3G pa po moje še ni tako razširjen, zato je cena 500-550€ kar standardna. Če bi bila razlika v ceni manjša bi gotovo vzel 3G, tako pa se bolj nagibam k lepem 2G ali iTouch-u. Če ga (poda) jailbrejkaš in namestiš kar rabiš je gor praktično vse, če si v wi-fi zoni pa sploh. Glede na to da ni telefona in s tem prenosa podatkov bi morala baterija dlje držat? ![]() Bomo vidl oktobra kaj bo.. |
||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||
Zakaj? Baterija veliko dlje časa zdrži, WIFI je itak že skor posod, tako da ni panike da nebi moral na internet. Kar se tiče pa telefonije imaš pa verjetno itak telefon. Plus tega imajo novi touchi tudi možnost priklopa mikrofona tako kot nanoti. |
||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||
ker veliko uporabljam telefon (privat in sluzbeno) rabim zanesljiv telefon, z dolgo zivljenjsko dobo baterije in odlicnim signalom. Mislim da iphone 3g še ni na tem nivoju, je bolj kot igracka/telefon kot pa pravi telefon. ipod touch pa je za predvajanje glasbe in videa najboljse na trgu, ima wlan in vse ostale prednosti iphona razen telefona in gps-a. razlika v ceni pa je ca.300 eur, za tak denar pa dobiš že orng nokio, ki ti bo 100x bolje sluzila kot iphone. torej raje nokia + touch, kot iphone. lp, M |
||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |