Jabuk
voicemail tipka
Jablanator

Jablanator

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 10.03.2016 22:06:54
voicemail tipka
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Pozdravljeni

iphone 5s sem zamenjal za 6s...ne deluje mi tipka voicemail - call failed...sem na simobilu in pri 5s mi ni bilo potrebno nič nastavljat in je vse delovalo. Bil sem tudi na simobilu na Prešernovem trgu in mi niso znali pomagat??..njihov komentar - da to se zgodi in ponavadi se kar samo uredi...nisem kompliciral saj sem mislil da bom našel rešitev na spletu, pa ne najdem...

Kakšna rešitev?

Prav tako mi je zanimivo da je pod - settings-Mobile Data-Mobile Data Network- vse prazno (APN, Username...), čeprav mi prenos podatkov normalno deluje...

hvala.
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 10.03.2016 22:16:37
Re: voicemail tipka
iPhone 5S je Si.mobil prodajal uradno, zato so zanj na voljo tudi uradne samodejne nastavitve (ipcc) ... Pri novejsih iPhonenih (od iPhone 6 dalje) pa Si.mobil ni vec uradni prodajalec, zato tudi ni vec na voljo samodejnih nastavitev ... in je potrebno zadeve rocno nastaviti ...

Glede mobilne povezave najdes nastavitve tukaj >> www.jabuk.si/nastavitve ... Mobilni internet deluje tudi brez nastavitev, ne delujejo pa recimo MMSi ...

Tipko voicemail je tudi potrebno nastaviti ...

Probaj, ce tole se deluje:

V telefonskem delu vpisi naslednjo kodo in na koncu pritisni tipko za klic >> *5005*86*0038640444000#

Jablanator

Jablanator

Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 15.03.2016 10:39:07
Re: voicemail tipka
Jest je napisal/a:
iPhone 5S je Si.mobil prodajal uradno, zato so zanj na voljo tudi uradne samodejne nastavitve (ipcc) ... Pri novejsih iPhonenih (od iPhone 6 dalje) pa Si.mobil ni vec uradni prodajalec, zato tudi ni vec na voljo samodejnih nastavitev ... in je potrebno zadeve rocno nastaviti ...

Glede mobilne povezave najdes nastavitve tukaj >> www.jabuk.si/nastavitve ... Mobilni internet deluje tudi brez nastavitev, ne delujejo pa recimo MMSi ...

Tipko voicemail je tudi potrebno nastaviti ...

Probaj, ce tole se deluje:

V telefonskem delu vpisi naslednjo kodo in na koncu pritisni tipko za klic >> *5005*86*0038640444000#

Hvala za pomoč...nastavitve sem vpisal...tipka voicemail pa žal ne deluje...še kakšna druga možnost. Saj vem da se da klicati preko klica, samo sem navajen na to tipko in me moti če že je da ne deluje...

Hvala
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani