voicemail tipka | |||||
iphone 5s sem zamenjal za 6s...ne deluje mi tipka voicemail - call failed...sem na simobilu in pri 5s mi ni bilo potrebno nič nastavljat in je vse delovalo. Bil sem tudi na simobilu na Prešernovem trgu in mi niso znali pomagat??..njihov komentar - da to se zgodi in ponavadi se kar samo uredi...nisem kompliciral saj sem mislil da bom našel rešitev na spletu, pa ne najdem... Kakšna rešitev? Prav tako mi je zanimivo da je pod - settings-Mobile Data-Mobile Data Network- vse prazno (APN, Username...), čeprav mi prenos podatkov normalno deluje... hvala. |
|||||
![]() |
|||||
Glede mobilne povezave najdes nastavitve tukaj >> www.jabuk.si/nastavitve ... Mobilni internet deluje tudi brez nastavitev, ne delujejo pa recimo MMSi ... Tipko voicemail je tudi potrebno nastaviti ... Probaj, ce tole se deluje: V telefonskem delu vpisi naslednjo kodo in na koncu pritisni tipko za klic >> *5005*86*0038640444000# |
|||||
![]() |
|||||
Hvala za pomoč...nastavitve sem vpisal...tipka voicemail pa žal ne deluje...še kakšna druga možnost. Saj vem da se da klicati preko klica, samo sem navajen na to tipko in me moti če že je da ne deluje... Hvala |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |