Kaj naredim? | |||||||
Najprej naj povem da sem v računalništvu bolj slabo podkovan zato vas prosim za pomoč. Situacija je sledeča. Imel sem odklenjen iPhone z verzijo 1.0.2., vendar mi je Installer prenehal delovati. V upanju da bo kaj bolje če ga pač ponovno naložim pa sem ga hudo polomil. Na telefonu se je pojavil "!" in napis please connect to itunes. Zagnal sem iTunes, ta mi pove da je telefon v recovery mode in da mora naložiti 2.0.2. verzijo. Ko je prenos končan se ne zgodi nič. Ponovno priklopim telefon, in grem spet lahko v Recovery in nalaganje 2.0.2., vendar pa javi napako. Telefon pa je še vedno v stanju "please connect to itunes". Hvala za vašo pomoč. |
|||||||
![]() |
|||||||
Ce pa imas kaj volje, pa klikni temo, i je v mojem podpisu in se malo prebij skozi vodice... V praksi sicer se nisem preskusil nadgradnjo iz 1.0.2 na 2.0.2 ... venar ce se spomnim obdobja, ko je bila zunaj 1.0.2 (lani takle cas) vem, da je bilo v marsikaterem primeru potrebno zadevo najprej "devirginizirati" ... vse pa je odvisno od tega, kaksni postopki so bili uporabljeni... Jaz bi vsekakor poskusil najprej s Pwnage Toolom nalozit custom firmware (2.0.1 ali 2.0.2)... Ce ne bi delovalo pa bi sel sistematsko skozi vse stare psotopke najprejna verzijo 1.1.1, pa potem na 1.1.4 in nato na 2.0.2 ... |
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Če je tuš odklep, potem je treba še baseband prej zvirginizirat. M. |
|||||||
![]() |
|||||||
Ampak ne pri vseh... ![]() Tudi neTusmobilovi so bili takrat odklenjeni na enak nacin... ker drugega nacina ni bilo (razen tistega s test pointom) ... Pri nadgradnji na 1.1.4 je pomoje cisto vseeno kaj je bilo prej... Vsaj kolikor berem na tujih forumih pri 1.1.4 ni bilo prav veliko takih, ki bi omenjali devirginize ... |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |