Jabuk
Kaj naredim?
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 01.09.2008 23:05:04
Kaj naredim?
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Pozdravljeni.

Najprej naj povem da sem v računalništvu bolj slabo podkovan zato vas prosim za pomoč. Situacija je sledeča. Imel sem odklenjen iPhone z verzijo 1.0.2., vendar mi je Installer prenehal delovati. V upanju da bo kaj bolje če ga pač ponovno naložim pa sem ga hudo polomil. Na telefonu se je pojavil "!"
in napis please connect to itunes. Zagnal sem iTunes, ta mi pove da je telefon v recovery mode in da mora naložiti 2.0.2. verzijo. Ko je prenos končan se ne zgodi nič. Ponovno priklopim telefon, in grem spet lahko v Recovery in nalaganje 2.0.2., vendar pa javi napako. Telefon pa je še vedno v stanju "please connect to itunes".

Hvala za vašo pomoč.
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 02.09.2008 06:25:35
Glede na to, da si napisal, da si v racunalnistvu bolj slabo podkovan predlagam, da ti to uredi kdo, ki to obvlada... ker v nasprotnem primeru se zna zgoditi, da bos zabil precej casa... in bos lahko na koncu imel dokaj drag obtezilnik za papir ...

Ce pa imas kaj volje, pa klikni temo, i je v mojem podpisu in se malo prebij skozi vodice...

V praksi sicer se nisem preskusil nadgradnjo iz 1.0.2 na 2.0.2 ... venar ce se spomnim obdobja, ko je bila zunaj 1.0.2 (lani takle cas) vem, da je bilo v marsikaterem primeru potrebno zadevo najprej "devirginizirati" ... vse pa je odvisno od tega, kaksni postopki so bili uporabljeni...

Jaz bi vsekakor poskusil najprej s Pwnage Toolom nalozit custom firmware (2.0.1 ali 2.0.2)... Ce ne bi delovalo pa bi sel sistematsko skozi vse stare psotopke najprejna verzijo 1.1.1, pa potem na 1.1.4 in nato na 2.0.2 ...

Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 02.09.2008 11:21:41
Mislim da se mi 2.0.2, niti ni naložil. No v glavnem..poizkušal sem s tem, da sem dal telefon v DFU mode ter naložiti 1.0.2. vendar mi javi 1601 napako ali pa traja celo večnost ko pripravlja telefon na restore (sem pustil čez noč pa zjutraj ni bilo sprememb).
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 02.09.2008 13:41:39
Najlazje ti bo, ce bos na svoj iphone nalozil 1.1.4 firmware pol si pa nalozil ziphone, in kliknil iphone do it all.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #5   Objavljeno 02.09.2008 13:43:21
pozlepster je napisal/a:
Najlazje ti bo, ce bos na svoj iphone nalozil 1.1.4 firmware pol si pa nalozil ziphone, in kliknil iphone do it all.

Če je tuš odklep, potem je treba še baseband prej zvirginizirat.

M.
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #6   Objavljeno 02.09.2008 14:18:39
MitjaP je napisal/a:
pozlepster je napisal/a:

Če je tuš odklep, potem je treba še baseband prej zvirginizirat.

M.

Ampak ne pri vseh... Smile ... Odvisno je predvsem od tega, kdaj je bil kupljen...

Tudi neTusmobilovi so bili takrat odklenjeni na enak nacin... ker drugega nacina ni bilo (razen tistega s test pointom) ...

Pri nadgradnji na 1.1.4 je pomoje cisto vseeno kaj je bilo prej... Vsaj kolikor berem na tujih forumih pri 1.1.4 ni bilo prav veliko takih, ki bi omenjali devirginize ...

Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani