Jabuk
Instaplace app
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Ljubljana
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 18.10.2015 07:29:06
Instaplace app
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Živjo!

Včeraj sem opazil, da s kupljeno InstaPlace aplikacijo ne morem več objaviti fotke na Facebooku.
Ima morda še kdo naloženo to aplikcajo in enak problem?
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 18.10.2015 08:03:33
Re: Instaplace app
Sicer bi lahko malo tocneje napisal v cem je problem... Jaz dokler nisem sel do konca, nisem opazil, da bi bilo kaj narobe... Sele potem, ko sem sel na FB pogledat, sem videl, v cem je problem ... Smile Da namesto prispevka pokaze samo povezavo... Smile

Pa ze pri predogledu ni slike v okvircku ...

Torej ocitno ne deluje tudi pri meni Smile

Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 18.10.2015 08:20:46
Se opravičujem za malce površen opis, ampak ja, točno to, za kar si pripel screenshot, je napaka o kateri govorim. Če objaviš post, ki ima samo povezavo namesto slike, te povezava pripelje samo na App Store stran z omenjenim app-om in nikakor ne prikaže želene slike.
Sem poslal kar z app-a vprašanje razvijalcu, če dobim kakšen odgovor, ga posredujem.
Naj samo pripomnin, da mi npr. InstaWeather App, ki prihaja od istega razvijalca, deluje BP.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #4   Objavljeno 24.10.2015 06:09:23
mukl je napisal/a:
Se opravičujem za malce površen opis, ampak ja, točno to, za kar si pripel screenshot, je napaka o kateri govorim. Če objaviš post, ki ima samo povezavo namesto slike, te povezava pripelje samo na App Store stran z omenjenim app-om in nikakor ne prikaže želene slike.
Sem poslal kar z app-a vprašanje razvijalcu, če dobim kakšen odgovor, ga posredujem.
Naj samo pripomnin, da mi npr. InstaWeather App, ki prihaja od istega razvijalca, deluje BP.

Nobenega odziva od razvijalca Sad

Sem pa včeraj za štos ponovno poskusil in glej ga zlomka, naložilo je sliko ampak zdajle ponovno ne deluje več....
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani