Živjo!
Včeraj sem opazil, da s kupljeno InstaPlace aplikacijo ne morem več objaviti fotke na Facebooku.
Ima morda še kdo naloženo to aplikcajo in enak problem?
| Instaplace app | |||||
Živjo!
Včeraj sem opazil, da s kupljeno InstaPlace aplikacijo ne morem več objaviti fotke na Facebooku. Ima morda še kdo naloženo to aplikcajo in enak problem? |
|||||
Sicer bi lahko malo tocneje napisal v cem je problem... Jaz dokler nisem sel do konca, nisem opazil, da bi bilo kaj narobe... Sele potem, ko sem sel na FB pogledat, sem videl, v cem je problem ...
Pa ze pri predogledu ni slike v okvircku ...
Torej ocitno ne deluje tudi pri meni |
|||||
Se opravičujem za malce površen opis, ampak ja, točno to, za kar si pripel screenshot, je napaka o kateri govorim. Če objaviš post, ki ima samo povezavo namesto slike, te povezava pripelje samo na App Store stran z omenjenim app-om in nikakor ne prikaže želene slike.
Sem poslal kar z app-a vprašanje razvijalcu, če dobim kakšen odgovor, ga posredujem. Naj samo pripomnin, da mi npr. InstaWeather App, ki prihaja od istega razvijalca, deluje BP. |
|||||
Nobenega odziva od razvijalca Sem pa včeraj za štos ponovno poskusil in glej ga zlomka, naložilo je sliko ampak zdajle ponovno ne deluje več.... |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |