kar na lepem sem opazil, da se mi dogaja nekaj čudnega s displayem. Kot da bi bila intenzivnost barv zelo povečana, črke nazobčane in okoli črne barve rumeni robovi-na kratko- problemi s prikazom barv na displayu. Probal sem napravit drug profil-enako. Vendar ko se logiram na drugega userja je tam display OK. Ali kdo mogoče ve kje je napaka?. Ali je mogoče, da sem dobil kakšen nov profil s adobe programom, ki sem si ga naložil? ( problem se je pojavil, cca 2meseca po naložitvi adobe programa)
hvala, b.
Poskušaj iti skozi klasično mantro: pobriši cacheje, popravi permissions, izbriši temporary files, zaženi Unix vzdrževalne scripte... Uporabi programček MainMenu. Sporoči, če kaj pomaga. Katere profile si pa preizkusil (Adobe RBG, color LCD,...)? Si poskušal kalibrirat display? Meni je par krat tudi to pomagalo, ko se je ravno prebujeni MacBook Pro obarval modrikasto.
kar na lepem sem opazil, da se mi dogaja nekaj čudnega s displayem. Kot da bi bila intenzivnost barv zelo povečana, črke nazobčane in okoli črne barve rumeni robovi-na kratko- problemi s prikazom barv na displayu. Probal sem napravit drug profil-enako. Vendar ko se logiram na drugega userja je tam display OK. Ali kdo mogoče ve kje je napaka?. Ali je mogoče, da sem dobil kakšen nov profil s adobe programom, ki sem si ga naložil? ( problem se je pojavil, cca 2meseca po naložitvi adobe programa)
hvala, b.
Precej verjetno je tvoj problem v povečanem kontrastu. System Preferences > Universal Access > Seeing > Display