Jabuk
24"imac display
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 19.08.2008 19:54:07
24"imac display
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
kar na lepem sem opazil, da se mi dogaja nekaj čudnega s displayem. Kot da bi bila intenzivnost barv zelo povečana, črke nazobčane in okoli črne barve rumeni robovi-na kratko- problemi s prikazom barv na displayu. Probal sem napravit drug profil-enako. Vendar ko se logiram na drugega userja je tam display OK. Ali kdo mogoče ve kje je napaka?. Ali je mogoče, da sem dobil kakšen nov profil s adobe programom, ki sem si ga naložil? ( problem se je pojavil, cca 2meseca po naložitvi adobe programa)
hvala, b.
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: Šempas (čez teden Ljubljana)
Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 20.08.2008 14:46:36
Poskušaj iti skozi klasično mantro: pobriši cacheje, popravi permissions, izbriši temporary files, zaženi Unix vzdrževalne scripte... Uporabi programček MainMenu. Sporoči, če kaj pomaga. Katere profile si pa preizkusil (Adobe RBG, color LCD,...)? Si poskušal kalibrirat display? Meni je par krat tudi to pomagalo, ko se je ravno prebujeni MacBook Pro obarval modrikasto.
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 20.08.2008 18:07:39
Re: 24"imac display
king je napisal/a:
kar na lepem sem opazil, da se mi dogaja nekaj čudnega s displayem. Kot da bi bila intenzivnost barv zelo povečana, črke nazobčane in okoli črne barve rumeni robovi-na kratko- problemi s prikazom barv na displayu. Probal sem napravit drug profil-enako. Vendar ko se logiram na drugega userja je tam display OK. Ali kdo mogoče ve kje je napaka?. Ali je mogoče, da sem dobil kakšen nov profil s adobe programom, ki sem si ga naložil? ( problem se je pojavil, cca 2meseca po naložitvi adobe programa)
hvala, b.

Precej verjetno je tvoj problem v povečanem kontrastu. System Preferences > Universal Access > Seeing > Display
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 25.08.2008 17:10:27
aluk svaka čast. to je to. Jebeni kontrast na universal access. Sem nevedoč bližnjico stisnil. Se mi je že mešalo-100x hvala. Wink - boris
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani