Prispevek: #1 Objavljeno 17.02.2009 17:22:44 Problemcek-AirPort Extreme USB Priklop
Pozdravljeni potreboval bi vaso pomoc! Pred kratkim sem nabavil applov airport extreme,z interneto povezavo nisem imel vecjih tezav dokler nisem prisel ,do usb prikljucka,seveda sem na njega z veseljem priklopil 1TB zunanji HD,skonfiguriral sem ga v rutarju ,takoda ga je zaznal(po navodilih)problem je ,da ga v kompu ni ali pa ga jaz neznam najti,seveda da ne pozabim komp:lettop HP win XP profi ter Service Pack 3.
Prosim za pomoc in razlago. HVALA!
Kje ga pa iščeš? Našel ga boš namreč v "My Newtork Places/Entire Network/Microsoft Windows Network". Pred tem boš pa v airport extreme v file sharing moral definirati nek Workgroup (nujno za windows network sharing).
Pozdravljen sem iskal tam pa nisem nic nasel,dokler nisem pognal v nadzorni plosci-nastavitve za brezicno povezavo doma in v sluzbi.Te vinsi so cisti apen z primerjavo z os.
zdravo sporocam da sem resil problem! sel sem v trgovino in kupil Time Capsul 1TB,sedaj pa vse dela kot je treba pa se zunanji USB mi ne dela vec Problemov Isti disk in se tiskalnik imam na njem.ZAKON nikoli nisi toliko bogat da bi kupoval poceni!
zdravo sporocam da sem resil problem! sel sem v trgovino in kupil Time Capsul 1TB,sedaj pa vse dela kot je treba pa se zunanji USB mi ne dela vec Problemov Isti disk in se tiskalnik imam na njem.ZAKON nikoli nisi toliko bogat da bi kupoval poceni!