Jabuk
Problemcek-AirPort Extreme USB Priklop
Jabi

Jabi

Kraj: Ljubljana
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 17.02.2009 17:22:44
Problemcek-AirPort Extreme USB Priklop
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Pozdravljeni potreboval bi vaso pomoc! Pred kratkim sem nabavil applov airport extreme,z interneto povezavo nisem imel vecjih tezav dokler nisem prisel ,do usb prikljucka,seveda sem na njega z veseljem priklopil 1TB zunanji HD,skonfiguriral sem ga v rutarju ,takoda ga je zaznal(po navodilih)problem je ,da ga v kompu ni ali pa ga jaz neznam najti,seveda da ne pozabim komp:lettop HP win XP profi ter Service Pack 3.
Prosim za pomoc in razlago. HVALA!
iPhone Developer

iPhone Developer

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 17.02.2009 19:07:56
Kje ga pa iščeš? Našel ga boš namreč v "My Newtork Places/Entire Network/Microsoft Windows Network". Pred tem boš pa v airport extreme v file sharing moral definirati nek Workgroup (nujno za windows network sharing).
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 17.02.2009 23:28:30
Pozdravljen sem iskal tam pa nisem nic nasel,dokler nisem pognal v nadzorni plosci-nastavitve za brezicno povezavo doma in v sluzbi.Te vinsi so cisti apen z primerjavo z os.
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 19.02.2009 21:15:06
zdravo sporocam da sem resil problem! sel sem v trgovino in kupil Time Capsul 1TB,sedaj pa vse dela kot je treba pa se zunanji USB mi ne dela vec Problemov Isti disk in se tiskalnik imam na njem.ZAKON nikoli nisi toliko bogat da bi kupoval poceni!
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #5   Objavljeno 19.02.2009 21:23:02
roberto je napisal/a:
zdravo sporocam da sem resil problem! sel sem v trgovino in kupil Time Capsul 1TB,sedaj pa vse dela kot je treba pa se zunanji USB mi ne dela vec Problemov Isti disk in se tiskalnik imam na njem.ZAKON nikoli nisi toliko bogat da bi kupoval poceni!

Nice, jaz bi tudi mel Time Capsule Cool Cool Cool

LP
-J
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani