K inštaliram omenjen program na iTouch-a, se mi zbriše ikona Contact's. Drugače je ne uporabljam ampak me vseeno zanima, kako bi lahko odpravil ta problem, na googlu sem nekaj iskal, vendar nisem našel kaj dosti.

| BossTool | |||||

K inštaliram omenjen program na iTouch-a, se mi zbriše ikona Contact's. Drugače je ne uporabljam ampak me vseeno zanima, kako bi lahko odpravil ta problem, na googlu sem nekaj iskal, vendar nisem našel kaj dosti. 

| 
	|||||

Ikona Contacts ni po defaultu na iPhonu... oz. je, vendar je skrita... Verjetno si jo s pomocjo programa Poof naredil vidno... BossTool pa jo spet skrije :8  | 
	|||||

On govori za touch-a. 
			_________________ Lp Bench  | 
	|||||

Ups... spregledal  

No vseeno bo verjetno pomagal program Poof, ki bo ikono Contacts spet naredil vidno  | 
	|||||

Katera pa je ikona Contacts?  

| 
	|||||

Address book? 

| 
	|||||

Saj smo ugotovili (oz. spregledali), da gre za iPod Touch, ki nima telefona in ima zato ikono Contacts posebej... Tudi na iPhonu je prisotna, vendar je "hidden" in jo lahko s pomocjo aplikacije Poof razkrijes... vendar je ne rabis, ker je v bistvu ze del aplikacije "Phone" ...  | 
	|||||

BossTool 2.0 na FW 3.0 še ne deluje, ne?

Meni vsaj 2.0 verzija BossToola noče prestaviti fontov.  | 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |