K inštaliram omenjen program na iTouch-a, se mi zbriše ikona Contact's. Drugače je ne uporabljam ampak me vseeno zanima, kako bi lahko odpravil ta problem, na googlu sem nekaj iskal, vendar nisem našel kaj dosti.
K inštaliram omenjen program na iTouch-a, se mi zbriše ikona Contact's. Drugače je ne uporabljam ampak me vseeno zanima, kako bi lahko odpravil ta problem, na googlu sem nekaj iskal, vendar nisem našel kaj dosti.
Ikona Contacts ni po defaultu na iPhonu... oz. je, vendar je skrita... Verjetno si jo s pomocjo programa Poof naredil vidno... BossTool pa jo spet skrije :8
_________________ Lp
Thomas
Saj smo ugotovili (oz. spregledali), da gre za iPod Touch, ki nima telefona in ima zato ikono Contacts posebej... Tudi na iPhonu je prisotna, vendar je "hidden" in jo lahko s pomocjo aplikacije Poof razkrijes... vendar je ne rabis, ker je v bistvu ze del aplikacije "Phone" ...
_________________ Lp
Thomas