Bi lahko prosim kdo uploadal Netflix ipa aplikacijo ali povedal kje se jo dobi. Čeprav aplikacija ni plačlljiva se jo ne da inštalirati s slovenskim računom v Itunes. Rabil bi eno novejših verzij 5+
Lep pozdrav
| Netflix IPA | |||||
Bi lahko prosim kdo uploadal Netflix ipa aplikacijo ali povedal kje se jo dobi. Čeprav aplikacija ni plačlljiva se jo ne da inštalirati s slovenskim računom v Itunes. Rabil bi eno novejših verzij 5+
Lep pozdrav |
|||||
Naredis si ameriski racun in jo snames... Drugace se je ne da... razen, ce imas jailbreakano iNapravo ...
Navodila za kreiranje racuna brez vpisa placilnega sredstva so tukaj >> http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?t=22323 |
|||||
Ja naprava ima jailbreak. Podobno sem sicer že poskusil na napravi v App trgovini, ampak žal opcije "NONE" pri kreditni kartici ni bilo, tako da računa ni bilo mogoče ustvariti. Bom proval še kot piše tam preko Itunes v windowsih, ampak imam občutek da bo stvar ista. |
|||||
Potrebno je samo DOSLEDNO slediti navodilom... deluje tudi na iNapravi... Najvazneje je to, da sam postopek kreiranja zacnes tako, da se najprej izpises iz obstojecega racuna, izberes drzavo, v kateri bi rad kreiral racun in poisces eno brezplacno aplikacijo... In ko zelis namestiti to brezplacno aplikacijo, dobis vprasanje, ce se zelis vpisati z obstojecim racunom ali kreirati novega... Tukaj izberes, da zelis kreirati nov racun... Ce ne bo slo, mi preko ZS sporoci e-mail naslov in zeljeno zacetno geslo, pa ti ga jaz skreiram. Zadeva deluje 1000% |
|||||
sicer pa... Netflix itak ne bo delal v SLO... mislim, da se s slo kreditno sploh ne moreš prijaviti v Netflix account, brez US VPN tudi ne bo delal v SLO...
|
|||||
Jest, najlepša hvala ti. Sem uredil in dela lepo. Podnapisi niso delali na prejšnji verziji zadnje dni in zgleda da tudi nova verzija ne pomaga. Problem očitno mora biti drugje hm. |
|||||
Ne vem kako je s kreditno kartico (ima brat plačano) ampak Netflix dela lepo na pcju s Hola addonom za Firefox, na iNapravah pa se da preko playmo.tv kjer samo spremeniš dns wifi settings. |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |