Jabuk
Netflix IPA
Jabi

Jabi

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 21.01.2014 07:49:53
Netflix IPA
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Bi lahko prosim kdo uploadal Netflix ipa aplikacijo ali povedal kje se jo dobi. Čeprav aplikacija ni plačlljiva se jo ne da inštalirati s slovenskim računom v Itunes. Rabil bi eno novejših verzij 5+

Lep pozdrav
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 21.01.2014 08:01:22
Re: Netflix IPA
Naredis si ameriski racun in jo snames... Drugace se je ne da... razen, ce imas jailbreakano iNapravo ...

Navodila za kreiranje racuna brez vpisa placilnega sredstva so tukaj >> http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?t=22323

Jabi

Jabi

Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 21.01.2014 08:24:46
Jest je napisal/a:
Naredis si ameriski racun in jo snames... Drugace se je ne da... razen, ce imas jailbreakano iNapravo ...

Navodila za kreiranje racuna brez vpisa placilnega sredstva so tukaj >> http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?t=22323

Ja naprava ima jailbreak. Podobno sem sicer že poskusil na napravi v App trgovini, ampak žal opcije "NONE" pri kreditni kartici ni bilo, tako da računa ni bilo mogoče ustvariti. Bom proval še kot piše tam preko Itunes v windowsih, ampak imam občutek da bo stvar ista.
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #4   Objavljeno 21.01.2014 08:35:57
3t3rnity je napisal/a:
Ja naprava ima jailbreak. Podobno sem sicer že poskusil na napravi v App trgovini, ampak žal opcije "NONE" pri kreditni kartici ni bilo, tako da računa ni bilo mogoče ustvariti. Bom proval še kot piše tam preko Itunes v windowsih, ampak imam občutek da bo stvar ista.

Potrebno je samo DOSLEDNO slediti navodilom... deluje tudi na iNapravi... Najvazneje je to, da sam postopek kreiranja zacnes tako, da se najprej izpises iz obstojecega racuna, izberes drzavo, v kateri bi rad kreiral racun in poisces eno brezplacno aplikacijo... In ko zelis namestiti to brezplacno aplikacijo, dobis vprasanje, ce se zelis vpisati z obstojecim racunom ali kreirati novega... Tukaj izberes, da zelis kreirati nov racun...

Ce ne bo slo, mi preko ZS sporoci e-mail naslov in zeljeno zacetno geslo, pa ti ga jaz skreiram. Zadeva deluje 1000% Wink

Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #5   Objavljeno 21.01.2014 08:51:19
sicer pa... Netflix itak ne bo delal v SLO... mislim, da se s slo kreditno sploh ne moreš prijaviti v Netflix account, brez US VPN tudi ne bo delal v SLO...
Jabi

Jabi

Moški

Prispevek: #6   Objavljeno 21.01.2014 23:32:12
Jest je napisal/a:
Potrebno je samo DOSLEDNO slediti navodilom... deluje tudi na iNapravi... Najvazneje je to, da sam postopek kreiranja zacnes tako, da se najprej izpises iz obstojecega racuna, izberes drzavo, v kateri bi rad kreiral racun in poisces eno brezplacno aplikacijo... In ko zelis namestiti to brezplacno aplikacijo, dobis vprasanje, ce se zelis vpisati z obstojecim racunom ali kreirati novega... Tukaj izberes, da zelis kreirati nov racun...

Ce ne bo slo, mi preko ZS sporoci e-mail naslov in zeljeno zacetno geslo, pa ti ga jaz skreiram. Zadeva deluje 1000% Wink

Jest, najlepša hvala ti. Sem uredil in dela lepo. Podnapisi niso delali na prejšnji verziji zadnje dni in zgleda da tudi nova verzija ne pomaga. Problem očitno mora biti drugje hm.
Jabi

Jabi

Moški

Prispevek: #7   Objavljeno 21.01.2014 23:36:24
Matty je napisal/a:
sicer pa... Netflix itak ne bo delal v SLO... mislim, da se s slo kreditno sploh ne moreš prijaviti v Netflix account, brez US VPN tudi ne bo delal v SLO...

Ne vem kako je s kreditno kartico (ima brat plačano) ampak Netflix dela lepo na pcju s Hola addonom za Firefox, na iNapravah pa se da preko playmo.tv kjer samo spremeniš dns wifi settings.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani