| WWDC 2014 junij 2-6 | |||||

| 
	|||||

_________________   | 
	|||||

-iOS 8 beta

- os X 10.10 beta Dobri dnevi _________________ Lep pozdrav, Mark  | 
	|||||

hmmm, zanimiv logo oz. slikca?   
			_________________ ...::: Puck0 :::...  | 
	|||||

Logo me asociira na povečan ekran. 

| 
	|||||

Mene pa na večjo resolucijo (z večjim ekranom seveda), samo po mojem še ne bo iPhona sedaj! Ali pač ... - to bi bilo pa res presenečenje!

Če pa je grafika povezana z iOS in OSX pa ne vidim kje bi bil catch, ampak po mojem nek clue obstaja.  | 
	|||||

Podpora za 4k ekrane je že (OSX in MacPro), Apple pa še nima ekrana, ki bi to omogočal.

Kandidati za 4k so: - Thunderbolt Display - ATV (mogoče celo oboje združeno v eno napravo - torej kao iTelevizor) - iPad Pro - iPhone6 (vsaj kamera. Ekran še ne, čeprav konkurenti to napovedujejo) - in seveda vsa Mac krama s podporo za to resolucijo. Zaenkrat jo podpira samo Pro, zraven pa turijo Sharpov ekran. Mal patetično, a ne?  | 
	|||||

Da bo letos predstavljen Cinem zaslon z 4K sem skoraj prepričan, že zaradi mac proja kot si omenil, samo, da bi iz tega delali tak velik pomp.

Bomo videli kaj bo.  | 
	|||||

Druzga zgleda da itak nimajo za pokazat do jeseni.   

| 
	|||||

Ko sem videl sleiko mi je takoj potegnilo na uro.... Ne vem zakaj. Kot da sta tista dva hribčka pašček.... 

| 
	|||||

Mene pravzaprav te mali kvadratki spomnejo na tiste old school digitalne ure, k so mele tak zaslonček, a niso?   
			   _________________ ...::: Puck0 :::...  | 
	|||||

true  | 
	|||||

A se je še kdo prijavil?  

| 
	|||||

res ne vem, kje nekateri vidte uro v tej sliki   

| 
	|||||

Da bo še bolj flat in retro izgled, bodo eksluzivno zmanjšali ločljivost, tako da se bodo vidli piksli, kot na sliki v prvem komentarju. 

| 
	|||||

Eni nimamo toliko "domisljija"... pa ne vidimo tega  | 
	|||||

Kam pa pridemo brez "domišljija"   
			Torej, vaša predvidevanja? _________________ ...::: Puck0 :::...  | 
	|||||

A šlogarca pa lohk v kufetu vidi, da se ti bo mac pokavril naslednje leto?  | 
	|||||

Kak pašček daj no...  

| 
	|||||

če se mal bolj pogleda se vidijo opeke, po moje bo šel apple v gradbene vode 

| 
	|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3 ... 13, 14, 15 Naslednja | 
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |