| WWDC 2014 junij 2-6 | |||||
|
|||||
_________________ |
|||||
-iOS 8 beta
- os X 10.10 beta Dobri dnevi _________________ Lep pozdrav, Mark |
|||||
hmmm, zanimiv logo oz. slikca?
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Logo me asociira na povečan ekran.
|
|||||
Mene pa na večjo resolucijo (z večjim ekranom seveda), samo po mojem še ne bo iPhona sedaj! Ali pač ... - to bi bilo pa res presenečenje!
Če pa je grafika povezana z iOS in OSX pa ne vidim kje bi bil catch, ampak po mojem nek clue obstaja. |
|||||
Podpora za 4k ekrane je že (OSX in MacPro), Apple pa še nima ekrana, ki bi to omogočal.
Kandidati za 4k so: - Thunderbolt Display - ATV (mogoče celo oboje združeno v eno napravo - torej kao iTelevizor) - iPad Pro - iPhone6 (vsaj kamera. Ekran še ne, čeprav konkurenti to napovedujejo) - in seveda vsa Mac krama s podporo za to resolucijo. Zaenkrat jo podpira samo Pro, zraven pa turijo Sharpov ekran. Mal patetično, a ne? |
|||||
Da bo letos predstavljen Cinem zaslon z 4K sem skoraj prepričan, že zaradi mac proja kot si omenil, samo, da bi iz tega delali tak velik pomp.
Bomo videli kaj bo. |
|||||
Druzga zgleda da itak nimajo za pokazat do jeseni.
|
|||||
Ko sem videl sleiko mi je takoj potegnilo na uro.... Ne vem zakaj. Kot da sta tista dva hribčka pašček....
|
|||||
Mene pravzaprav te mali kvadratki spomnejo na tiste old school digitalne ure, k so mele tak zaslonček, a niso?
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
true |
|||||
A se je še kdo prijavil?
|
|||||
res ne vem, kje nekateri vidte uro v tej sliki
|
|||||
Da bo še bolj flat in retro izgled, bodo eksluzivno zmanjšali ločljivost, tako da se bodo vidli piksli, kot na sliki v prvem komentarju.
|
|||||
Eni nimamo toliko "domisljija"... pa ne vidimo tega |
|||||
Kam pa pridemo brez "domišljija"
Torej, vaša predvidevanja? _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
A šlogarca pa lohk v kufetu vidi, da se ti bo mac pokavril naslednje leto? |
|||||
Kak pašček daj no...
|
|||||
če se mal bolj pogleda se vidijo opeke, po moje bo šel apple v gradbene vode
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3 ... 13, 14, 15 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |