Jabuk
Odstranjanje filmov, pesmi, knjig...
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Kamnik
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 11.06.2014 21:03:18
Odstranjanje filmov, pesmi, knjig...
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Mislim, da je bilo v sklopu tiste aplikacije 12, ko pred božičem "talajo" pesmi, risanke, aplikacije, ko sem "snel" neke kratke risanke in nekaj pesmi in sedaj tega ne morem na noben način odstranit.
Npr. v aplikaciji video izberem edit in pri vseh "filmih" imam možnost tistega križka, ki vsebino izbriše, razen pri teh JAJCIH! Pa tudi v iTunsih, ko povežem iPad mi tega ne pokaže, da bi odkljukal.
S nekaj pesmimi je isto ... imam playlisto in, ko streamem v avtu mi še te bedne komade "turi" zraven... in spet jih ne moram "odkljukati" niti v iTunsih.
Iz iBook stora sem snel neke knjige in sedaj, ko jih zbrišem, mi ob naslednjem zagonu iBook aplacije te knjige podvoji!

Ima še kdo tako težavo? Se da to kako rešit brez, da bi restoral iPad in iPhone na novo (ker če je to edina rešitev ... Apple ni dobro "naštudiral" tega)?

V naprej se zahvaljujem za pomoč,
M

Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #2   Objavljeno 11.06.2014 21:10:36
Re: Odstranjanje filmov, pesmi, knjig...
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Si jih snel z drugim iTunes racunom, kot tisti, s katerim si prijavljen trenutno?

Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani