Jabuk
iphone 3g napačna aktivacija ali zaklenjen aparat?
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 23.09.2009 16:06:33
iphone 3g napačna aktivacija ali zaklenjen aparat?
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Zdravo!

Na kratko, kot uveljavljanje garancije sem v torek dobil nov aparat 3g (v italiji). Imam težave z aktivacijo. Telefon bi po vseh merilih moral biti odklenjen. Gospodična na šalterju mi ni želela/znala aktivirat iphona, ter sem ga vzel s seboj neaktiviranega. Prvič mi je operater aktiviral zadevo z tim predplačniško kartico, katera je bila dilana poleg aparata. Danes sem hotel zadevo spraviti v pogon ter ga aktiviral z isto tim kartico. Ko vstavim mojo mobitelovo kartico mi se takoj telefon postavi v activation mode za itunse. Ko ga priklopim, mi na itunesih napiše, da je kartica/operater not supported.

Zanima me ali sem jaz zdevo zaj... ker sem ga aktiviral s TIM kartico pri nas ali pa je aparat zaklenjen? S prvim telefonom je špilalo vse ok. V no sim modu ima aparat tim parametre pod nastavitvah.

Thnx vnaprej za hiter odgovor.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Ljubljana
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #2   Objavljeno 23.09.2009 17:18:12
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Identičen problem mojemu. Očitno sva ena redkih s to težavo. Če kaj slediš forumu si lahko videl, da sem se jaz ravno zaradi tega vozil 6x v Italijo :/

Skratka, pojdi tja, jih napizdi kot budale, da bodo že na začetku dojeli da ni zajebancije s tabo in zahtevaj odpravo problema. Naj si zapišejo že katerega operaterja imaš in preden te sploh pokličejo, da je telefon popravljen, naj probajo aktivirat telefon s kartico tvojega operaterja!

Druge opcije pa žal, ni. Boš moral v Italijo še vsaj 2x (1x nesti na servis in drugič ponj). Čakal boš pa cirka 10-14 dni da zadevo porihtajo.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani