iphone 3g napačna aktivacija ali zaklenjen aparat? | |||
Na kratko, kot uveljavljanje garancije sem v torek dobil nov aparat 3g (v italiji). Imam težave z aktivacijo. Telefon bi po vseh merilih moral biti odklenjen. Gospodična na šalterju mi ni želela/znala aktivirat iphona, ter sem ga vzel s seboj neaktiviranega. Prvič mi je operater aktiviral zadevo z tim predplačniško kartico, katera je bila dilana poleg aparata. Danes sem hotel zadevo spraviti v pogon ter ga aktiviral z isto tim kartico. Ko vstavim mojo mobitelovo kartico mi se takoj telefon postavi v activation mode za itunse. Ko ga priklopim, mi na itunesih napiše, da je kartica/operater not supported. Zanima me ali sem jaz zdevo zaj... ker sem ga aktiviral s TIM kartico pri nas ali pa je aparat zaklenjen? S prvim telefonom je špilalo vse ok. V no sim modu ima aparat tim parametre pod nastavitvah. Thnx vnaprej za hiter odgovor. |
|||
![]() |
|||
Skratka, pojdi tja, jih napizdi kot budale, da bodo že na začetku dojeli da ni zajebancije s tabo in zahtevaj odpravo problema. Naj si zapišejo že katerega operaterja imaš in preden te sploh pokličejo, da je telefon popravljen, naj probajo aktivirat telefon s kartico tvojega operaterja! Druge opcije pa žal, ni. Boš moral v Italijo še vsaj 2x (1x nesti na servis in drugič ponj). Čakal boš pa cirka 10-14 dni da zadevo porihtajo. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |