Nimam pojma, kako mi je to uspelo, ampak programa Notes (tisti, ki pride original na Iphonu 4 za zapisovanje) ni na namizju. Če vtipkam v search pa ga najde in notri so tudi vsi zapiski. Kako ga dam nazaj na namizje? Hvala
| Ne najdem applikacije (Notes) na Homescreen | |||||
Nimam pojma, kako mi je to uspelo, ampak programa Notes (tisti, ki pride original na Iphonu 4 za zapisovanje) ni na namizju. Če vtipkam v search pa ga najde in notri so tudi vsi zapiski. Kako ga dam nazaj na namizje? Hvala
|
|||||
|
|||||
Napiše mi v mapi Top Hit - kje sedaj najdem to mapo in prenesem na namizje=?==
Nazadnje urejal/a megden Sob 25. Maj 2013 19:09; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
poišči po namizjih na telefonu? mape pa ja ne moreš sfalit?
|
|||||
Je iPhone JB? kaj točno si čaral na iPhonu? _________________ |
|||||
Ne ni JB. NIč čaral, nimam pojma kako je to ratalo.
Te mape ni nikjer Top Hit, niti na namizju ni nobene druge mape - samo aplikacije, igre ipd. Še kakšen nasvet? |
|||||
si jo skril v kako mapco?
_________________ |
|||||
oooo, točno, evo sem našel, res je bila na namizju ena mapa Productivity (nimam pojma od kje je prišla) in notri je bil notes. Hvala
|
|||||
Živjo,
imam podoben problem. Zgleda sem po pomoti zbrisal koledar:/ Mi lahko kdo pomaga spravit to nazaj na namizje? Telefon ni jailbreakan... Hvala. |
|||||
Ker je to native iOS applikacija, je NI MOGOCE zbrisati. Zbrises lahko samo applikacije, namescene preko app store.
Search uporabi, kot ze omenjeno v temi (je nisi pregledal, a ne) in ti bo lociralo kje se skriva. _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Našel. Še en screen mi je naredilo...
4 leta uporabe iphona, pa se mi to naredi... ker amater Hvala za pomoč! |
|||||
Ahhh, ga uporabljam od 2007 k je ven prsu, pa se tut sam kdaj pa kdaj "zaštrikam".
Sam da se je koledar najdu! _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |