Nimam pojma, kako mi je to uspelo, ampak programa Notes (tisti, ki pride original na Iphonu 4 za zapisovanje) ni na namizju. Če vtipkam v search pa ga najde in notri so tudi vsi zapiski. Kako ga dam nazaj na namizje? Hvala

| Ne najdem applikacije (Notes) na Homescreen | |||||

Nimam pojma, kako mi je to uspelo, ampak programa Notes (tisti, ki pride original na Iphonu 4 za zapisovanje) ni na namizju. Če vtipkam v search pa ga najde in notri so tudi vsi zapiski. Kako ga dam nazaj na namizje? Hvala 

| 
	|||||

| 
	|||||

Napiše mi v mapi Top Hit - kje sedaj najdem to mapo in prenesem na namizje=?== 

Nazadnje urejal/a megden Sob 25. Maj 2013 19:09; skupaj popravljeno 1 krat  | 
	|||||

poišči po namizjih na telefonu? mape pa ja ne moreš sfalit? 

| 
	|||||

Je iPhone JB? kaj točno si čaral na iPhonu? _________________   | 
	|||||

Ne ni JB. NIč čaral, nimam pojma kako je to ratalo. 

Te mape ni nikjer Top Hit, niti na namizju ni nobene druge mape - samo aplikacije, igre ipd. Še kakšen nasvet?  | 
	|||||

si jo skril v kako mapco?   
			_________________   | 
	|||||

oooo, točno, evo sem našel, res je bila na namizju ena mapa Productivity (nimam pojma od kje je prišla) in notri je bil notes. Hvala 

| 
	|||||

Živjo,

imam podoben problem. Zgleda sem po pomoti zbrisal koledar:/ Mi lahko kdo pomaga spravit to nazaj na namizje? Telefon ni jailbreakan... Hvala.  | 
	|||||

Ker je to native iOS applikacija, je NI MOGOCE zbrisati. Zbrises lahko samo applikacije, namescene preko app store. 

Search uporabi, kot ze omenjeno v temi (je nisi pregledal, a ne) in ti bo lociralo kje se skriva. _________________ ...::: Puck0 :::...  | 
	|||||

Našel. Še en screen mi je naredilo...

4 leta uporabe iphona, pa se mi to naredi... ker amater Hvala za pomoč!  | 
	|||||

Ahhh, ga uporabljam od 2007 k je ven prsu, pa se tut sam kdaj pa kdaj "zaštrikam". 

Sam da se je koledar najdu! _________________ ...::: Puck0 :::...  | 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |