Zanima me kje bi lahko dobil gumirano prekrivalo, ki se jo da preko tipkovnice za macbook air in zasciti tipkovnico hkrati pa se lahko uporablja normalno s tem prekrivalom. Gledal sem povsod pa nikjer ne najdem. Kakšna ideja?
| Kje kupiti gumirano tipkovnico(prekrivalo) za maca? | |||||
Zanima me kje bi lahko dobil gumirano prekrivalo, ki se jo da preko tipkovnice za macbook air in zasciti tipkovnico hkrati pa se lahko uporablja normalno s tem prekrivalom. Gledal sem povsod pa nikjer ne najdem. Kakšna ideja?
|
|||||
Jaz imam takšno od Moshi: http://store.moshimonde.com/macbook/clearguard-mb.html
Imajo jih pa tudi v EPL na kongresnem, ampak imajo samo za slo tipkovnico, vsaj ko sem jo jaz iskal je bilo tako. |
|||||
Koliko pa si plačal zanjo in kje si jo kupil? |
|||||
kupil sem jo prek ebaya. Okoli 20€ če se prav spomnim. Ampak je res superthin in se sploh ne opazi da je gor.
|
|||||
hmm... kakšen layout pa si vzel? dvomim, da si dobil SLO .... na katerem ebayu pa? De, uk,, it? |
|||||
|
|||||
vzel sem US layout, takšen kot je na sliki pri tem na ebayu.
|
|||||
Jaz mam eno tako enako za prodat. Ti jo dam za 5eur. Če rabiš javi na PM. Jaz je ne uporabljam ker mam enter drugačen.
_________________ iPhone 14 256GB Space Grey Macbook Pro 2016 Retina Touch Watch Ultra IPad 6th gen. TV 4k 5th gen. Airpods Pro |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |