Zanima me kje bi lahko dobil gumirano prekrivalo, ki se jo da preko tipkovnice za macbook air in zasciti tipkovnico hkrati pa se lahko uporablja normalno s tem prekrivalom. Gledal sem povsod pa nikjer ne najdem. Kakšna ideja?

| Kje kupiti gumirano tipkovnico(prekrivalo) za maca? | |||||

Zanima me kje bi lahko dobil gumirano prekrivalo, ki se jo da preko tipkovnice za macbook air in zasciti tipkovnico hkrati pa se lahko uporablja normalno s tem prekrivalom. Gledal sem povsod pa nikjer ne najdem. Kakšna ideja? 

| 
	|||||

Jaz imam takšno od Moshi: http://store.moshimonde.com/macbook/clearguard-mb.html

Imajo jih pa tudi v EPL na kongresnem, ampak imajo samo za slo tipkovnico, vsaj ko sem jo jaz iskal je bilo tako.  | 
	|||||

Koliko pa si plačal zanjo in kje si jo kupil?  | 
	|||||

kupil sem jo prek ebaya. Okoli 20€ če se prav spomnim. Ampak je res superthin in se sploh ne opazi da je gor. 

| 
	|||||

hmm... kakšen layout pa si vzel? dvomim, da si dobil SLO .... na katerem ebayu pa? De, uk,, it?  | 
	|||||

| 
	|||||

vzel sem US layout, takšen kot je na sliki pri tem na ebayu. 

| 
	|||||

Jaz mam eno tako enako za prodat. Ti jo dam za 5eur. Če rabiš javi na PM. Jaz je ne uporabljam ker mam enter drugačen. 
			_________________  iPhone 14 256GB Space Grey  Macbook Pro 2016 Retina Touch  Watch Ultra  IPad 6th gen.  TV 4k 5th gen.  Airpods Pro  | 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |