| Roni je napisal/a: | 	
		  | Bom kar tukaj vprašal nekaj o nadgradnji na 1.1.4 da nebom odpiral nove teme. Rad bi mel enak imenik kot imam zdaj, ker pa po nadgradni ne bo več gor, me zanima kako ga lahko shranim, ter ga nato z itunesom kot vse ostalo syncam na iPhone? | 	
Enostavno ga seaj syncas preko iTunes z Outlookom, Address Bookom ali pac s tisto aplikacijo, ki jo imas nalozeno na svojem sistemu... 
Ko koncas z nadgradnjo, pa spet syncas in imas imenik v enaki obliki kot pred nadgradnjo... Isto velja tudi za koledar... Seveda je predpogoj, da si ze kdaj syncal ... ker mislim, da drugace pri prvi sinhronizaciji pobrise vse na iPhonu ... 
Drugi nacin pa je sicer nepreverjen... sem pa nekaj bral o njem... Uproabis aplikacijo Time Capsule na iPhonu in z njo naredis backup imenika, koledarja, SMSov,... potem se preko SSH povezes na iPhone (mislim, da se backupr celo da poslati preko e-maila) in shranis datoteke na racunalniku.. 
Po uspesni nadgradnji te datoteke nekako spravis nazaj na iPhone, se prej pa namestis Time Capsule in potem s pomocjo Time Capsule-a podatke restoras nazaj... rebootas iPhone in bi morali biti podatki tam...
Uradna stran avtorjev programa TIme Capsule >> 
http://databinge.com/blog/?page_id=50