Najlažja nadgradnja in odklepanje iPhone 1.1.3 | |||||||
2. namestiš iTunes npr 7.6 3. priklopiš Iphone in normalno nadrgadiš na 1.1.3 ( telefon je sedaj še neodklenjen) 4. potegneš z neta Ziphone ( http://www.ziphone.org ) 5. zaženeš ziphone ( normalno priključen iphone ) 6. po cca 5min je odklenjeno in lahko uporabljaš iphone z verzijo 1.1.3 LP Mitja Makovsek |
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Ti pa si očitno svež na forumu, vse te napotke smo že premleli tukaj ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Enostavno ga seaj syncas preko iTunes z Outlookom, Address Bookom ali pac s tisto aplikacijo, ki jo imas nalozeno na svojem sistemu... Ko koncas z nadgradnjo, pa spet syncas in imas imenik v enaki obliki kot pred nadgradnjo... Isto velja tudi za koledar... Seveda je predpogoj, da si ze kdaj syncal ... ker mislim, da drugace pri prvi sinhronizaciji pobrise vse na iPhonu ... Drugi nacin pa je sicer nepreverjen... sem pa nekaj bral o njem... Uproabis aplikacijo Time Capsule na iPhonu in z njo naredis backup imenika, koledarja, SMSov,... potem se preko SSH povezes na iPhone (mislim, da se backupr celo da poslati preko e-maila) in shranis datoteke na racunalniku.. Po uspesni nadgradnji te datoteke nekako spravis nazaj na iPhone, se prej pa namestis Time Capsule in potem s pomocjo Time Capsule-a podatke restoras nazaj... rebootas iPhone in bi morali biti podatki tam... Uradna stran avtorjev programa TIme Capsule >> http://databinge.com/blog/?page_id=50 |
|||||||
![]() |
|||||||
Jest ko boš na msn klikni, da ti nekaj povem ![]() EDIT: zdaj sem syncal z address bookom, in sem zgubil vse svoje kontakte, super... |
|||||||
![]() |
|||||||
To sem ti napisal, da bos verjetno vse izgubil, ce dosedaj se nisi syncal ...
|
|||||||
![]() |
|||||||
imam namen kupit iphone 3g v avstriji pri operaterju one. zanima me, ali je postopek tudi pri iphone 3g enak kot je zgoraj opisano ali je zadeva bistveno bolj komplicirana? hvala in lp, mikes |
|||||||
![]() |
|||||||
Za iPhone 3G zaenkrat se ni nobenega postopka... Edina varianta ta trenutek je, da ga kupis odklenjenega... (baje na voljo uradno samo v Italiji in v Hong Kongu) ... |
|||||||
![]() |
|||||||
bom zgleda moral še mal počakat. lp mikes |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |