Upam, da slika pove dosti ... nisem pa nič nastavljal v Safariju, problem se je pojavil danes, ko sem inštaliral Office for Mac 2008
| Problem z fonti v Safariju | |||||
| 
 Ellow ... imam sledeči problem:
   Upam, da slika pove dosti ... nisem pa nič nastavljal v Safariju, problem se je pojavil danes, ko sem inštaliral Office for Mac 2008 | |||||
|  | |||||
| 
 Js sem imel podobne probleme v Operi(X fonti, pomanjšana pisava, ki se ni dala spreminajati), ko sem inštaliral Office 2008 beta. 
 Kako sem rešil problem? Zbrisal M$ Office in inštaliral NeoOffice. | |||||
|  | |||||
| 
 Tud meni so se pojavile deformacije fontov, kar je verjetno posledica Office 2008, ki se jih moram znebiti    | |||||
|  | |||||
| 
 Tudi jaz imam Office 2008, pa nimam tega problema... Je pa res, da sem še na Tigru... | |||||
|  | |||||
| 
 Jaz imam podoben problem v Firefoxu samo pomoje je samo problem v kodiranju in mi ne prikazuje sumnikov...a se da to popravit? 
 Lp Primoz p.s. Sorry ker sem si sposodil temo a nisem hotel odpirat se ene podobne teme... | |||||
|  | |||||
| 

poskusi v System Preferences -> International -> Languages dat Angleščino na prvo mesto oz. katerikoli drug jezik (ne sme bit pa kot prva izbrana Slovenščina)  | |||||
|  | |||||
|  Gostovanje: 3fs.si | 
|  Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |  Kontakt  Domov  Na vrh strani |