Upam, da slika pove dosti ... nisem pa nič nastavljal v Safariju, problem se je pojavil danes, ko sem inštaliral Office for Mac 2008
| Problem z fonti v Safariju | |||||
Ellow ... imam sledeči problem:
Upam, da slika pove dosti ... nisem pa nič nastavljal v Safariju, problem se je pojavil danes, ko sem inštaliral Office for Mac 2008 |
|||||
Js sem imel podobne probleme v Operi(X fonti, pomanjšana pisava, ki se ni dala spreminajati), ko sem inštaliral Office 2008 beta.
Kako sem rešil problem? Zbrisal M$ Office in inštaliral NeoOffice. |
|||||
Tud meni so se pojavile deformacije fontov, kar je verjetno posledica Office 2008, ki se jih moram znebiti
|
|||||
Tudi jaz imam Office 2008, pa nimam tega problema... Je pa res, da sem še na Tigru...
|
|||||
Jaz imam podoben problem v Firefoxu samo pomoje je samo problem v kodiranju in mi ne prikazuje sumnikov...a se da to popravit?
Lp Primoz p.s. Sorry ker sem si sposodil temo a nisem hotel odpirat se ene podobne teme... |
|||||
poskusi v System Preferences -> International -> Languages dat Angleščino na prvo mesto oz. katerikoli drug jezik (ne sme bit pa kot prva izbrana Slovenščina) |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |