Torej, men tole ne dela:) Izvozil sem certifikat iz ene PC mašine, ga uvozil v Keychain, ampak zadeva me ne pusti na klikovo stran.
Potem sem uvozil še korenski certifikat NLB-ja, pa tudi to ne pomaga sploh:) Kaj mi je storiti?
| Leopard in Klik certifikat? | |||||
Torej, men tole ne dela:) Izvozil sem certifikat iz ene PC mašine, ga uvozil v Keychain, ampak zadeva me ne pusti na klikovo stran.
Potem sem uvozil še korenski certifikat NLB-ja, pa tudi to ne pomaga sploh:) Kaj mi je storiti? |
|||||
Kak error pa dobiš?
|
|||||
Safari can’t open the page “https://klik.nlb.si/” because it couldn’t establish a secure connection to the server “klik.nlb.si”.
|
|||||
Imel podoben problem. Nekako Safari ne prebavla dobro teh certifikatov. Potegni si brskalnik Firefox. Greš pa pod Preferences --> Advanced --> Encryption --> View Certificates > Import. Importaš in bi moglo delat.
|
|||||
Keychain je včasih rahlo čuden... poskusi pobrisati vse certifikate s keychaina in jih ponovno vse hkrati uvozi (seveda ne briši jih, če nimaš kje druge kopije). Meni je isto delalo za Poštarco, po tem postopku pa je šlo.
lp |
|||||
Meni osebno dela vse OK. Si izvozil tudi private key ko si izvažal iz PC?
LP |
|||||
Zadeva deluje, mislim da je fora samo v tem, da ko te Safari vpraša za uporabo certifikata "Safari wants to sign using key in our keychain", daš "allow" namesto "always allow". |
|||||
Ja, če ga nisi izvozil s private keyem ti ne bo delalo. Izvoziti moraš v PFX file. |
|||||
Pozdravljeni Mac users
Moj prvi post tukaj na forumu... Glede certifikatov...včeraj sm prebral tole temo o certifikatih in sem potem takoj probal uvozit od klika cert in od Mobitelovega monitorja...oba delata BP v Safariju. |
|||||
ko smo že lih pri certifikatih,safariju in Klik-u....kje safari čuva te certifikate? namreč naložil sem na novo leoparda in bi sedaj rad uvozil certifikat od Klik-a iz Time Machine diska. mi med samim inštalacijskim postopkom neki ni štimalo tako da sem primoran sam poiskat ta Klik-in certifikat in ga importat.
lp |
|||||
Hrani jih v Keychain-u.
|
|||||
sem ugotovil predkratkim. hvala
|
|||||
jaz pa imam uvožen certifikat in vse je lepo štimalo do včeraj. Kar naenkrat mi noče več odpret https:// strani. Piše kot je bilo že prej navedeno, da ne more odpret secured connection.
To se je kar naenkrat zgodilo. a ima kdo kak predlog, kje v Safariju se lahko mogoče enabla kakšna funkcija, ali kaj...malo čudno je to...Pa v keychainu imam certifikat. lp |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |