zanima me kako je možno zbrisat jailbreak???
hvala
lp
| Kako izbrisati Jailbreak | |||||
zanima me kako je možno zbrisat jailbreak???
hvala lp |
|||||
RESTORE...in nato izbereš ob ponovni aktivaciji set up as new..... _________________ |
|||||
kaj se zgodi z aplikacijami...
|
|||||
a z restorom se obdržijo aplikacije, ki so bile naložene s pomočjo jailbreaka??
|
|||||
use se izbrise... treba bo ponovno ročno nalagati ali pa če imaš kak backup shranjen brez JB... in ga potem povrneš
_________________ |
|||||
ali je možno narediti back up pred restorom oz. ali te to vpraša v itunsih?
hvala |
|||||
je možno ampak če imaš sedaj JB potem nima smisla ko boš povrnil ta backup boš nevlekel še ostalo nesnago...
_________________ |
|||||
predvsem se mi gre za app navigon. je kakšna možnost da se jo prenese ker je plačljiva...
|
|||||
je kupljena v apple storu?? če je ni panike jo pač še enkrat naložiš....če pa je s pašnika potem pa newem ...kaj boš storil...??
_________________ |
|||||
hehe..ni bla kupljena legalno
![]() |
|||||
Ne.
|
|||||
kaj pa to cydio je možno zbrisat?
|
|||||
restore _________________ |
|||||
Če bi se rad znebil samo ikone na home screenu, jo je možno skriti v SBSettings.
|
|||||
najraje bi jo izbrisal sem probal samo dobim neko obvestilo da ni varno izbrisati itd...
|
|||||
Če ne boš ponovno jailbreaku ni možnosti; razen če jo kupiš seveda. |
|||||
me nebi motu jb sam sem dobil s strani appla neko safety obvestilo o jb pa ne vem točno zakaj sam da se mi nebi kej zablokiralo zaradi napačnih aplikacij ...
|
|||||
Daj slikico.Ko vidiš obvestilo pritisni in zadrži home gumbek in takoj zatem pritisni power gumbek. _________________ ---->>>> rawr |
|||||
Daj prilepi sliko sem gor da vidmo kaj ti apple teži |
|||||
bom ko se mi prikaže....
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |